reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Moj maly ma na posladku takie biale przebarwienie. Tez mi mowili ze to moze byc naczyniak ale z tego co wy piszecie to naczyniaki sa czerwone.
Patka wspolczuje wam tych plam ale wierz mi, ze przezylam bardzo trudne chwile z moim dzieckiem i bylam na skraju zalamania. Jego stan byl taki ze wywieziono go do innego miasta a ja nie moglam z nim byc. Nie bede pisac szczegolow ale wszystko jest juz na dobrej drodze wiec zycze ci duzo sily i szczescia a czytanie w internecie moze ci tylko zaszkodzic

reklama
patka a mala ma to od urodzenia? jak znamie to wygląda... moze takie po prostu ma. moja corka jak sie urodziła z naczyniakiem to musiał być wyszczegolniony na wpisie...

a wiecie że ja jeszcze nie szczepilam małego. .. młoda byla chora ciągle więc przeczekam trochę. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Mój mały tez się urodził z naczyniakiem na prawym ramieniu i nie zaznaczył tego na wypisie. .. dopiero położna mnie uświadomiła co to takiego jak się zaczęłam pytać dlaczego nie znika ...

Tekila mój starszak (2lata 2 mce) ma identyczne i teściowa twierdzi że to u nich "rodzinne" nadal jest widoczne ale tylko czasami, młodszy ma ale dużo mniejsze.
A i żadnego wysokiego ciśnienia u mnie nie było

Nasz naczyniak pojawił się w drugim tyg Wiec na wypisie o nim nie wspominają w książeczce małego dopiero Polozna o nim wspomina

U nas niestety mm nie przeszło wczoraj. Mały tylko się darł... i zasnął bez jedzenia pospał całe 40 min w łóżeczku po czym wstał znowu zrobił jazdę jak mu chciałam dac butle... wynagrodzilam mu to cycem. Ulal i zasnął..
Pospał godzinę w łóżeczku i koniec do 24 oczy jak 5 zł i czekał aż ja sie położę z nim i zgasze światło..
Złapał mnie za palec pod kołdrą i zasnął o_O
Pobudka standardowo o 4 był a troszkę się napił i spał dalej a teraz gada :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry