reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
kamiladon o widzisz masz przynajmniej jakieś wytlumaczenie... mój czasami tez daje czadu i sie prezy. podejrzewam ze czasami tez go boli brzuch. .. czuc jak mu sie przelewa i bulgicze. czekam cierpliwie az przejdzie...
a dzisiaj mialam robić eksperyment i dac mu mm na noc zobaczyc czy zaśnie. .. bo niestety czeka na mnie zawsze nawet do 23 potrafi nie spac i czekac az ja sie położę i koniecznie zgasze światło o_O

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila, a pamiętasz po jakim czasie zeszło?
Patka, trzymam kciuki, rzeczywiście nie czytaj głupot w Internecie dopóki nie porozmawiasz z dobrym lekarzem!!!
Betka, zaraz będziesz miała wielkie zapasy na przyszłość :) Ja w tym tygodniu też ściągam, bo jutro mamy wigilię z przyjaciółmi i niunia zostaje z dziadkami na kilka godzin. Wspomagam się Femaltikerem, ale u mnie nie ma takich efektów ;)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Patka, nie załamuj się, wszystko będzie dobrze. Tylko skup się na tym, żeby dostać się do lekarza i nie denerwować się niepotrzebnie zbyt długo.
Może znajdziesz kogoś w PL kto pomoże ci jakoś nie wiem telefonicznie i na podstawie zdjęć?! Szkoda, żebyś czekała do nowego roku, bo osiwiejesz z nerwów!

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiol wydaje mi się, że ok roku zupełnie się wchłonął. A powoli chyba od ok. 6 miesiąca znikał. Teraz córka ma 4,5 roku i widać tylko gdy ryczy np. przez pół godziny jak się buntuje. Tak normalnie nic

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry