reklama
Dzidzianapokładzie
Fanka BB :)
Dziewczyny faktycznie chyba czas pomyslec o zamknietym forum. jestesmy w stalym gronie po co osoby postronne mają tu wchodzic i robic burdel
W pełni popieram
Dzidzianapokładzie
U nas też jest coś podobnego do naczyniaka. Raz jest bardziej widoczne a raz mniej ale mamy narazie obserwować
Życiowa
moja corka ma go nadal urósł troszke z nią ale tez popszerastal zdrową skórą i nie jest juz taki czerwony mocno... mial zniknąć do trzdciego roku... nam on nie przeszkadza. teraz nie rośnie itp.
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
patka90.02
Kolor ma taki kawa z mlekiem i jest to gładkie jest karmiona piersią i mój tata ma podobne ale ciemniejsze i tylko jedno.Patka jestem po wizycie napisz mi tylko jaki dokladnie kolor i strukture maja te plamy potem ci reszte napisze. I jak mala jest karmiona. I czy ktos w rodzinie tez ma takie plamy
Dawno Cię nie było.. jak u Was?moja corka ma go nadal urósł troszke z nią ale tez popszerastal zdrową skórą i nie jest juz taki czerwony mocno... mial zniknąć do trzdciego roku... nam on nie przeszkadza. teraz nie rośnie itp.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
papcia
Mamunia Lenuśki
No to nie mam dobrych wiesci niestety powiedziala ze jesli to kolor kawa z mlekiem i nie jest wypukle to ona by jak najszybciej szukala dermatologa ktory to zobaczy mowila ze to moze byc ta choroba o ktorej pisalas ona ma pacjente z tym schorzeniem i odrazu na mysl jej to przyszlo choc po tych zdjeciach trudno jej bylo okreslic bo sa malo ostre. No i mowila ze jesli to rzeczywiscie ta choroba to musi to ktos jeszcze z waszej rodziny miec. Kazala nie czytac i nie panikowac bo rownie dobrze to moze byc cos innego. Ale jesli tam nie masz dobrego lekarza to ona na twoim miejscu jak najszybciej skonsultowala by to z kims w polsce. Tylko prosze Cie nie denerwuj sie i nie czytaj juz nic wiecej. Mowila jeszcze ze ewentualnie to moze byc nerwowłokniakowosc czy jakos tak bo to tez sa bardzo podobne zmiany.
Moja ma naczyniaka na oku jak placze to strasznie się czerwony robi. Nie panikuję bo starsza miała i zeszło z wiekiem, a jak nie to będzie się mocniej malować
Patka wiem czym się martwisz.bo moja siostra przeżywała ten strach ze swoją córką. Ale ona miała "tylko" dwie takie plamy i lekarz stwierdził ze to po.prostu znamiona bo.siostra też ma takie... wierzę, że u Ciebie też będzie dobrze ale poszukaj lekarza który to sprawdzi. Trzymam za was kciuki
Patka wiem czym się martwisz.bo moja siostra przeżywała ten strach ze swoją córką. Ale ona miała "tylko" dwie takie plamy i lekarz stwierdził ze to po.prostu znamiona bo.siostra też ma takie... wierzę, że u Ciebie też będzie dobrze ale poszukaj lekarza który to sprawdzi. Trzymam za was kciuki
Życiowa
kamiladon a jakos do przodu powoli mały śpi ze mną, łóżeczko nadal parzy w pupę hehe
reklama