reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Patka jestem po wizycie napisz mi tylko jaki dokladnie kolor i strukture maja te plamy potem ci reszte napisze. I jak mala jest karmiona. I czy ktos w rodzinie tez ma takie plamy

reklama
moja corka ma go nadal urósł troszke z nią ale tez popszerastal zdrową skórą i nie jest juz taki czerwony mocno... mial zniknąć do trzdciego roku... nam on nie przeszkadza. teraz nie rośnie itp.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Patka jestem po wizycie napisz mi tylko jaki dokladnie kolor i strukture maja te plamy potem ci reszte napisze. I jak mala jest karmiona. I czy ktos w rodzinie tez ma takie plamy
Kolor ma taki kawa z mlekiem i jest to gładkie jest karmiona piersią i mój tata ma podobne ale ciemniejsze i tylko jedno.

No to nie mam dobrych wiesci niestety powiedziala ze jesli to kolor kawa z mlekiem i nie jest wypukle to ona by jak najszybciej szukala dermatologa ktory to zobaczy mowila ze to moze byc ta choroba o ktorej pisalas ona ma pacjente z tym schorzeniem i odrazu na mysl jej to przyszlo choc po tych zdjeciach trudno jej bylo okreslic bo sa malo ostre. No i mowila ze jesli to rzeczywiscie ta choroba to musi to ktos jeszcze z waszej rodziny miec. Kazala nie czytac i nie panikowac bo rownie dobrze to moze byc cos innego. Ale jesli tam nie masz dobrego lekarza to ona na twoim miejscu jak najszybciej skonsultowala by to z kims w polsce. Tylko prosze Cie nie denerwuj sie i nie czytaj juz nic wiecej. Mowila jeszcze ze ewentualnie to moze byc nerwowłokniakowosc czy jakos tak bo to tez sa bardzo podobne zmiany.

Moja ma naczyniaka na oku jak placze to strasznie się czerwony robi. Nie panikuję bo starsza miała i zeszło z wiekiem, a jak nie to będzie się mocniej malować :)

Patka wiem czym się martwisz.bo moja siostra przeżywała ten strach ze swoją córką. Ale ona miała "tylko" dwie takie plamy i lekarz stwierdził ze to po.prostu znamiona bo.siostra też ma takie... wierzę, że u Ciebie też będzie dobrze ale poszukaj lekarza który to sprawdzi. Trzymam za was kciuki

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry