reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Patka ja nigdy nie karmilam kp więc mam inne podejscie ale w takim przypadku jak twoj skontaktowalabym się z lekarzem. Jesli zalecałby dokarmianie mm to bym tak zrobiła bez wyrzutów sumienia. Ale podkreślam, że ja zawsze mm karmiłam.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
patka jak mi maly sie rzucał przy piersi i wypluwal i prezyl sie to czasami chodzilam po pokoju z nim i dostawałam bujajac. oj czasami cudowalam serio bo jak ma skok to armagedon jest z cyckaniem ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

zmienialam pozycje. zmienialam piersi. śpiewała buczalam.... jakby mnie kyos nagrał to by pomyslano ze oszalała kobieta ale działało[emoji14]przez chwile bo zaraz trzdba bylo od nowa zaczynać szopkę :) dodam ze synu butelki nie toleruje... smoczka zaczyna ciumać w końcu :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

współczuje mój to by na cycku wisiał co godzinę, czasem jak lezy mi na kolankach to widzę ze się bawi sutkiem i mu smoka wciskam to jest awantura ze hohoh

U nas w piątek będzie 10 tyg. Położna nic nie powiedziała ale sprawdzi jak przybiera za 2 tyg. Ona jadła dzisiaj tylko 3 razy w tym raz butelkę dałam to zjadła z wielkim bólem.

Trzy razy co trzy godziny daje 9 godzin wiec nie jest złe nadrobi może teraz i będzie chciała nadgonic ile masz przewidzianych wizyt położnej ja miałam 5 ,Wiktorek ma jutro 8 tygodni i ona już nas nie odwiedzi

Hej.my wczoraj bylysmy na szczepieniu .masakra jednym slowem .szczepilam malutka tymi podstawowymi trzy ukucia .placz niesamowity az mi sie zachodzila plakalam razem z nia .zaluje ze nie zdecydowalam sie na ta szczepianke 5w1.wieczorem placz .moja mala jak sie urodzila wazyla 2700 a teraz wazy ponad 5kg dzisiaj rowno 2miesiace nam mija

reklama
Do góry