reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Patka ja nigdy nie karmilam kp więc mam inne podejscie ale w takim przypadku jak twoj skontaktowalabym się z lekarzem. Jesli zalecałby dokarmianie mm to bym tak zrobiła bez wyrzutów sumienia. Ale podkreślam, że ja zawsze mm karmiłam.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
patka jak mi maly sie rzucał przy piersi i wypluwal i prezyl sie to czasami chodzilam po pokoju z nim i dostawałam bujajac. oj czasami cudowalam serio bo jak ma skok to armagedon jest z cyckaniem ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

zmienialam pozycje. zmienialam piersi. śpiewała buczalam.... jakby mnie kyos nagrał to by pomyslano ze oszalała kobieta ale działało[emoji14]przez chwile bo zaraz trzdba bylo od nowa zaczynać szopkę :) dodam ze synu butelki nie toleruje... smoczka zaczyna ciumać w końcu :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

współczuje mój to by na cycku wisiał co godzinę, czasem jak lezy mi na kolankach to widzę ze się bawi sutkiem i mu smoka wciskam to jest awantura ze hohoh

U nas w piątek będzie 10 tyg. Położna nic nie powiedziała ale sprawdzi jak przybiera za 2 tyg. Ona jadła dzisiaj tylko 3 razy w tym raz butelkę dałam to zjadła z wielkim bólem.

Trzy razy co trzy godziny daje 9 godzin wiec nie jest złe nadrobi może teraz i będzie chciała nadgonic ile masz przewidzianych wizyt położnej ja miałam 5 ,Wiktorek ma jutro 8 tygodni i ona już nas nie odwiedzi

Hej.my wczoraj bylysmy na szczepieniu .masakra jednym slowem .szczepilam malutka tymi podstawowymi trzy ukucia .placz niesamowity az mi sie zachodzila plakalam razem z nia .zaluje ze nie zdecydowalam sie na ta szczepianke 5w1.wieczorem placz .moja mala jak sie urodzila wazyla 2700 a teraz wazy ponad 5kg dzisiaj rowno 2miesiace nam mija

reklama
Do góry