reklama
Wiol86
Fanka BB :)
Wiktorka88 O
Faktycznie duzy ! Nasza wazy 5100 coś takiego, ale też długa jest. Najważniejsze że dobrze przybiera
Powiem wam, że wczoraj strasznie sie zestresowalam tym co mi nagadala. Dopiero dziś luzuje..
Powiem wam, że wczoraj strasznie sie zestresowalam tym co mi nagadala. Dopiero dziś luzuje..
tekila85
Wkładanie raczej do buzi to norma, dzieci w ten sposób poznają świat :-) nie oznacza zawsze, że jest godne :-)Ja mam medele i polecam jak najbardziej, trochę może głośna ale dobrze odciąga Moja też ciągle wpycha rączki do buzi, nie wiem czym to jest spowodowane :-) Karuzele to super wynalazek, od jakichś paru dni wkładam małą do łóżeczka i zafascynowana ogląda i 'gada' do tych ruchomych zabawek. Na takie zachłyśnięcia, zakrztuszenia najlepiej dmuchnąć dziecku w twarz - efekt natychmiastowy.
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
tekila85
A co do projektora to my mamy tony love taką karuzele z karuzele z którym później robi się lampkę dla dziecka. Na razie jest za mały żeby to sprawiło mi przyjemność ale w nocy mi pomaga zmieniać pieluchę żeby światła nie palić ;-)
Agica:)
Dzieki dziewczyny ja mam ręczny z tommee tippee przy okazjonalnym odciąganiu jest ok ale u mnie produkcja masowa i juz mi rece opadają dzisiaj nie zdążyłam naprodukowac i dałam małemu mm, a teraz sie pręży i wali zielone kupy czy to normalne po mm? To było jego pierwsza dawka, a moze powinnam kupić inne?
swistak34
Nasz dokładnie wczoraj 8 tygodni i waga 5200 jest juz co nosić na rękach dzięki dziewczyny wiec kupuje z projektorem mojemu bardzo się posoba jak mam zaświeci lampka w nocy i na suficie robie różne zajączki i inne ptaszki i takie tam wiec myślę że projektor tez go zainteresuje tylko musze poszukać jakas fajna i niedroga może coś polecicie?
Dzieki dziewczyny ja mam ręczny z tommee tippee przy okazjonalnym odciąganiu jest ok ale u mnie produkcja masowa i juz mi rece opadają dzisiaj nie zdążyłam naprodukowac i dałam małemu mm, a teraz sie pręży i wali zielone kupy czy to normalne po mm? To było jego pierwsza dawka, a moze powinnam kupić inne?
u mnie stoi TT ale "automat" ściąga się fajnie mimo ze korzystam z niego okazjonalnie przy okazji jakiś dalszych wyjazdów, prawidłowe kupki to te żółte przy kp a przy mm mogą być zielone przyczyną zielonego zabarwienia stolca niemowlaka może być spożywanie mleka modyfikowanego wzbogaconego o żelazo
mój mały ma 6 tc i wazy 4.1 wczoraj było szczepienie gorączki ani obrzęku wkłucia nie ma
Ostatnia edycja:
reklama
tekila85
Jej to mój szkrab, który urodził się z wagą 2900 i wychodził z wagą 2600 w 5 tygodniu ważył juz 4300 na kp ;-) aż boję się go jutro zważyć... A to będzie skończony 6 tydzień... A ręce juz mnie tak bolą, że masakra.. Najgorzej jak męża nie ma od 13-23...
Ja polecam karuzele z projektorem tiny love. Najlepiej używana bo są bardzo drogie.. Ale przyda się do kilku lat :-)
Link do: Tiny Love - Karuzela Magiczna Z Projektorem 3 W 1 Tl1303006830R - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Ja polecam karuzele z projektorem tiny love. Najlepiej używana bo są bardzo drogie.. Ale przyda się do kilku lat :-)
Link do: Tiny Love - Karuzela Magiczna Z Projektorem 3 W 1 Tl1303006830R - Ceny i opinie - Ceneo.pl