reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Faktycznie duzy ! Nasza wazy 5100 coś takiego, ale też długa jest. Najważniejsze że dobrze przybiera :)
Powiem wam, że wczoraj strasznie sie zestresowalam tym co mi nagadala. Dopiero dziś luzuje..

Ja mam medele i polecam jak najbardziej, trochę może głośna ale dobrze odciąga :) Moja też ciągle wpycha rączki do buzi, nie wiem czym to jest spowodowane :-) Karuzele to super wynalazek, od jakichś paru dni wkładam małą do łóżeczka i zafascynowana ogląda i 'gada' do tych ruchomych zabawek. Na takie zachłyśnięcia, zakrztuszenia najlepiej dmuchnąć dziecku w twarz - efekt natychmiastowy.
Wkładanie raczej do buzi to norma, dzieci w ten sposób poznają świat :-) nie oznacza zawsze, że jest godne :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

A co do projektora to my mamy tony love taką karuzele z karuzele z którym później robi się lampkę dla dziecka. Na razie jest za mały żeby to sprawiło mi przyjemność ale w nocy mi pomaga zmieniać pieluchę żeby światła nie palić ;-)

Dzieki dziewczyny ja mam ręczny z tommee tippee przy okazjonalnym odciąganiu jest ok ale u mnie produkcja masowa i juz mi rece opadają:( dzisiaj nie zdążyłam naprodukowac i dałam małemu mm, a teraz sie pręży i wali zielone kupy czy to normalne po mm? To było jego pierwsza dawka, a moze powinnam kupić inne?

Nasz dokładnie wczoraj 8 tygodni i waga 5200 jest juz co nosić na rękach dzięki dziewczyny wiec kupuje z projektorem mojemu bardzo się posoba jak mam zaświeci lampka w nocy i na suficie robie różne zajączki i inne ptaszki i takie tam wiec myślę że projektor tez go zainteresuje tylko musze poszukać jakas fajna i niedroga może coś polecicie?

Dzieki dziewczyny ja mam ręczny z tommee tippee przy okazjonalnym odciąganiu jest ok ale u mnie produkcja masowa i juz mi rece opadają:( dzisiaj nie zdążyłam naprodukowac i dałam małemu mm, a teraz sie pręży i wali zielone kupy czy to normalne po mm? To było jego pierwsza dawka, a moze powinnam kupić inne?

u mnie stoi TT ale "automat" ściąga się fajnie mimo ze korzystam z niego okazjonalnie przy okazji jakiś dalszych wyjazdów, prawidłowe kupki to te żółte przy kp a przy mm mogą być zielone przyczyną zielonego zabarwienia stolca niemowlaka może być spożywanie mleka modyfikowanego wzbogaconego o żelazo

mój mały ma 6 tc i wazy 4.1 wczoraj było szczepienie gorączki ani obrzęku wkłucia nie ma :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jej to mój szkrab, który urodził się z wagą 2900 i wychodził z wagą 2600 w 5 tygodniu ważył juz 4300 na kp ;-) aż boję się go jutro zważyć... A to będzie skończony 6 tydzień... A ręce juz mnie tak bolą, że masakra.. Najgorzej jak męża nie ma od 13-23...

Ja polecam karuzele z projektorem tiny love. Najlepiej używana bo są bardzo drogie.. Ale przyda się do kilku lat :-)

Link do: Tiny Love - Karuzela Magiczna Z Projektorem 3 W 1 Tl1303006830R - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Do góry