reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
wszyscy juz zaprezentowali swoje pociechy wiec i ja coś wrzucę, tak wyglądał w 4 dniu swojego zycia mój mały Wiktor jeszcze w szpitalu
2016-10-19 14.57.27.jpg

Załączniki

• 2016-10-19 14.57.27.jpg
    2016-10-19 14.57.27.jpg
    226,2 KB · Wyświetleń: 356
Ostatnia edycja:
Ślicznie przybierają wasze dzieciaczki, moj sie cos ociąga, dzisiaj przychodzi położna go zważyć j mam nadzieje ze moje odciąganie i dokarmianie cos dało bo mam juz tego dosc nawet w nocy odciągam raz:( Dzisiaj przylatuje moja siostra z chłopakiem i tak sobie mysle ze cały czas bede siedziała w sypialni boprzecież nie bede przy nim odciągać:(

Dzidzia a czemu Ty odciagasz kilka razy dziennie?

No ładnie Wiki:) moze ona wyczuła wasze plany i teraz was pilnuje zeby nie dzielić sie mama:)

Jak byliśmy w szpitalu to musiałam ją dokarmiać ściąganym, żeby jak najdłużej spała jak była naświetlana i tak już zostało. Teraz w domu w zasadzie jadła z butelki bo z cyca się nie najadała i zaraz znów była głodna więc najpierw dostaje butelkę A potem cyca żeby się poprzytulać. Ale od dwóch dni mało je z butelki tylko krzyczy o cyca. Nie wiem co jej się nagle stało.

Moja skończyła 6 tygodni i waży 4900:-)

Wiktorka Byłaś dopiero na szczepieniu, gdyby było zapadnięte lekarz przy badaniu na pewno by Ci powiedział, więc się nie stresuj :)
Piękne dzieciaczki dziewczyny ;)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila, ale słodkie te twoje maluchy! :) Ładnie przybierają, zresztą widać po buźkach, jakie pucie już mają :)
Powiem wam dziewczyny, że dobija mnie trochę ta pogoda. Wychodzę z małą na ultrakrótkie spacery, tak po pół godziny, a poza tym siedzimy w domu. Mała sporo śpi teraz, ale chyba nie więcej niż 12-13 godzin w sumie.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kupiłam drugi wózek taki za 100 zł i mam go żeby w złą pogodę na balkon wystawiać małego ;-) dziś jak padało to go tak wystawiam, włożyłem nianie do środka i spałB-)

Ps bo mój wózek jest w aucie ;-) a nie mogę go wnosić na 3p;-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry