reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

No brzuch lekko wystaje, ale uruchomie hula hop za trzy tygodnie. Wiola my 4 grudnia na koncert idziemy stresuje sie :p
No a jutro też mam dużo spraw i rano dziadkowie zostają z małą z 2h

reklama
Wiktorka a co lekarz na hulahop?
ja zacznę od przysiadow i ćwiczeń na nogi i pośladki :)
i crosfitowe coś mój juz zapowiedział ;)
ale nic typowo na brzuch póki co. jednak muszę mieć 100% pewności ze wszystko jest wygojone również w środku. .. wiec pewnie z 3-4 miesiące odczekam dla pewności :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Wiktorka warto zapytać na kontroli :) po porodzie SN na pewno też jest inaczej niż po cc :)
ja pomyślałam przez pryzmat siebie i od razu oczyma wyobraźni widziałam ja mi to hulahop jeździ po bliznie albo nawet powyżej hehe (po cc miejsce to jest dziwne... ja czuje jakby było zdretwiale albo takie znieczulone jakby... mi czucie wróciło po pierwszej cesarce dopiero po kilku latach)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam kryzys cyckowy, ból straszny jak mam małego przystawiać to na płacz mi sie zbiera, nawał mi sie zaczął no i mały wisi na cycu dniami i nocami. Jak długo wasze cyce sie przyzwyczajały do nowej roli?

Dziewczyny, a ja polecam jeśli można wyjść jednak raz na jakiś czas samemu... oderwać się.. mimo że po wyjściu się tęskni. Ja odliczam do niedzieli i idę na koncert. Starszą odwoze do babci, a z maluchami mąż zostanie :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyżby cisza prze burza bo u mnie tak jest wczoraj w dzień fajnie bo nawet spokojnie to teraz w nocy masakra co głowę położę na poduszkę to zaraz łałalałąka a nie wiem czy mały wyczuwa bo jak się przytyłam do męża w łóżku to ten mały rozrabiakademia zaraz się budzi i kręci i wrzeszczy .

No my dziś ciężko. Córka dala koncert od 22 30 do 1:40.... masakra a teraz syn nie chce spać. Nie płacze ale spać nie chce, a nie zasnę jak nie śpi bo im się ulewa czasem. ..

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

A moja wieczorem miała kolke i cierpiała biedulka moja. Nie wiedzoałam jak jej pomóc. Czekam teraz aż mama mi wyśle coś z Pl na kolki. Wiktorka jak te patyczki do pupy sie nazywaja i ile jest sztuk w opakowaniu?

reklama
Do góry