reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ech my na szczęście jakoś śpimy, tzn z pobudkami no ale przyzwyczaiłam się do braku snu....:-) zresztą wymyśliłam sobie, że jak młody śpi po kąpieli to idę dość do niego tak z godzinę przed tym zanim się obudzi... Tak więc póki co nawet jakbym już mogła to seks raczej nie wieczorem :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jeszcze mam pytanie do dziewczyn po cc-jak długo unikałyście zakładania czegoś na Blizne? Bo mi się wszystko kończy bliznie i muszę rolować wszystkie ubrania :-\

Tekila ja robie tak samo klade sie zsnim maly obudzi sie przed pierwszym nocnym karmieniem chociaz z godz wtedy pospie bo potem to zalezy od synka:)
U Was tez taka pogoda marna? U mnie nawet na chwile nie przestalo padac dobrze ze ja dzis w domu nie ruszam sie czekamy na znajomych bo maja wpasc malego zobaczyc bo wszyscy sie wstrzymywali przed wiekszymi odwiedzinami

U nas też pada :-( ze spaceru nici..a wczoraj było tak ślicznie ale akurat jak wyszliśmy na spacer przyjechali spóźnieni goście więc tyko byliśmy pół godziny...

A nasze oczko tak zapuchnięte, że aż mnie serce boli :-( dobrze, że jutro będzie położna :-( przyjaciółka radziła jeże moim mlekiem myć oko, oby przeszło :-(

My mamy dramatyczny dzien. Problemy z kupka, kolki. Dziewczyny mam dosyć. Dzis strasznie mnie to przytlacza to cale macierzynstwo. Teskno mi za czasami gdy moglam sie wyspac i odpoczac. My na spacerku codziennie jestesmy niezaleznie od pogody

A jeszcze mam pytanie do dziewczyn po cc-jak długo unikałyście zakładania czegoś na Blizne? Bo mi się wszystko kończy bliznie i muszę rolować wszystkie ubrania :-\

Tekila nam mija 8 tyg od cc i tak od dwóch noszę juz normalnie ubrania. Przestało mnie to drażnić. Teraz od tygodnia juz w ogóle nie czuje ani jak bielizna się kończy na bliznie ani jak spodnie. Także naprawdę te 6 tyg połogu to i do cc się tyczy.

Co do szlenstwa z mężem to doszłam do wniosku ze jak mam czekać aż się wyspij to jeszcze może to potrwać kolejne kilka miesięcy. :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

My mamy dramatyczny dzien. Problemy z kupka, kolki. Dziewczyny mam dosyć. Dzis strasznie mnie to przytlacza to cale macierzynstwo. Teskno mi za czasami gdy moglam sie wyspac i odpoczac. My na spacerku codziennie jestesmy niezaleznie od pogody
Wiktorka ja cie rozumiem. Tez mam czasem taki dzień. Czy dni. Zwłaszcza że ja zawsze mówiłam ze dwójką dzieci to max i ze uwielbiam pracować i się rozwijać. A mam trójkę i nie wiadomo kiedy do pracy wrócę.. no ale z drugiej strony za kilka lat będzie fajnie ... I wkurzam się jeśli mój mąż tego nie widzi.. bo ja jako matka polka nie czuję się w swoim żywiole.
W każdym razie ja kolejnych dzieci nie zamierzam posiadać :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

ja juz w szpitalu nosiłam normalnej majtki z tym ze wyższe takie do pęka troszkę pod :) ale gniotly mi nieładnie brzuch. .. w domu wróciłam do siateczkowych gatek na noc żeby rana mi oddychają jednak... a teraz już noszę normalną bieliznę i spodnie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamila i ja wiecej miec nie chce. Dziewczyny, a jak u was z wagą? Ja mam wrazenie, że jestem strasznie gruba a mam tylko 4 kg na plusie...

Do góry