reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Patka, mojej córci się ulewa i to dość sporo, ale jakoś od początku uznałam, że to normalne. Ostatnio jest znacznie lepiej, ale jak miała 4-5 tygodni to ulewała praktycznie po każdym posiłku.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny doradzcie.moja malutka ma zaparcia nie moze sie wykupciac .co moge jej podac by jej pomoc .bardzo placze .juz nie wiem co mam robic.czy wasze malenstwa tez w dzien spia a w nocy charcuja ?bo u mojej tak jest to tak wyglada jak by pory dnia pomylila

Cześć Dziewczyny. My już mamy 2 tyg. Pytanie nie o dzieci a o nas. Ile krwawiłyście ? U mnie 11 dzień i ciągle sporo krwi i świeżej że skrzepami. Mniej niż tuż po porodzie ale ciągle sporo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem 12 dni po cc i bardzo bardzo niewiele już tego jest. Ale to pewnie inaczej zupełnie..

Moje dziecię wykąpane.. 10 minut ssało cycusia i już śpi :-( kurczę trochę krótko...coś czuje, że długo spać nie będzie :-\

ja jestem 25 dni po cc. miałam kilka czystych dni a teraz znowu plamie no ale polog trwa 6tygodni w końcu. ..
ja dziś wzięłam zastrzyk antykoncepcyjny. .. spokój na trzy miesiące teraz ;)

mój od początku ulewa i dzisiaj pytałam nawet o to lekarz powiedziała ze jak przybiera na wadze to nie ma problemu.

a co do jedzenia to mój nigdy nie jadł długo. .. 20-30minut i najedzony. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No mój synek różnie zależy od pory dnia, czasami je 15-20 minut czasami ok 10 z tym, że je czas a nie, że 4 minuty i odpoczynek :-)
Zaczął przybierać na wadze od piątku do wczoraj 70 :-)

reklama
Ja juz jestem 4 tygodnie i może juz tak nie krwawienie ale taki śluz z krwia jeszcze spływa a najgorsze jest to ze jak szybko pochodze to potem boli mnie brzuch i pod brzuchem macica jak się jeszcze kurczy i tam w środku pachwiny tak samo powiem tak masakra czuje ze bardzo długo będę dochodzić do siebie czytalam ze niektóre kobiety to nawet do roku czasu się regenerują a mój mąż niemoze się już doczekać kiedy bedzie mógł się dobrać do mnie a ja nawet o tym nie myślę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
Do góry