reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja też o tym nie myśle. Tak na prawdę to boje sie troche czy nie bedzie bolało... I jak to będzie bo wyglądam tam inaczej niż przed ciążą...

reklama
No to się karmimy przewijają z kupki mój bardzo lubi produkować w nocy zamiast na spokojnie w dzień gdzie noc jest fajniejsze po co mama ma spać spokojnie

Świstak tk moje całą noc wydają dźwięki jakby rodziły, ale ostatecznie kupa jest już rano :) dziś do teraz wstawał mąż także spałam 6h pod rząd tylko z mala przerwą na zrobienie mleka dla dzieciaków.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila znamy to z własnego doświadczenia a najlepsze ze takie coś zdarza się w nocy a nie w dzień.
Kamila mój też steka jak by rodził a człowiek co chwile zagląda wstaje czy mu się coś nie dzieje a ty przy dwójce masakra mój by tego nie wytrzymał wczoraj dał mu popalic jak mnie nie było bo byłam z cora na ""cukierek albo psikus"" nie było nas godziny i biedny tak sie mały mój darł ze sobie nie mógł poradzić i był na mnie obrażony ze tak mu się szymcio zachował a jak mam tak już od paru dni i co mam się na kogo obrazić?

U nas noc ciężka, poznalam luksus spania bez dziecka i ciezko mi bylo sie wyspac z naszą małą, a od 3 musialam ją zabrać bo budzipa sie co 15 minut.
O seksie ja nawet nie mysle, zresztą moj też. Jak tu sie skupic gdy dziecko moze w kazdej chwili zacząć plakac?

reklama
U nas też noc fatalna, mała od drugiej praktycznie nie śpi (usnęła na pół godziny plus jakieś małe drzemki). Ściągnęłam książkę "Każde dziecko może nauczyć się spać" i zamierzam ją przeczytać dzisiaj.
Mojemu mężowi w takich kryzysowych sytuacjach puszczają nerwy na maksa, nie potrafi być cierpliwy, aż się posprzeczaliśmy o to nad ranem :( Super dzień się zapowiada :/

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry