reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja właśnie wróciłam z ktg i usg :-) ogólnie to wszystko w porządku , tylko na ktg nie wyszło zupełnie nic , nawet małe skurcze , a z usg wyszło że moja "mała" kluseczka waży 4200 g więc chyba idziemy na rekord na forum :p a to moje pierwsze dziecko i sama jestem raczej mała i na dodatek jestem wegetarianką więc nie wiem skąd taki klusek w brzuszku mi urósł :p

Wiktoria, podajesz tą herbatkę hippa z koperkiem? Normalnie butlą dajesz czy łyżeczką po trochu? Ja wczoraj nie dałam małej suplementów i o dziwo dziś jest troszeczkę lepiej, ale może to tylko przypadek.
Dziewczyny karmiące, stosujecie jakąś dietę czy jecie po staremu? Ja od zawsze odżywiam się dość zdrowo i nie zmieniałam diety, chociaż teraz przy bólach brzuszka małej zastanawiam się czy nie powinnam wykluczyć części produktów.
Dziewczyny czekające, trzymam kciuki, żeby się w końcu zaczęło, a potem super sprawnie poszło. Zgadzam się z Wiktorią, że poród to nic przy opiece nad maluszkiem, nie ma się czego obawiać :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Julian a cała ciążę brałaś może witaminy?? Bo czasami mówią, że to one mają wpływ na wagę dziecka :-)

Ja już dziś leżę pod 5ktg, i im dłużej tu jestem tym skurczu mniej :-\ a cały czas były...Ech

Dziewczyny co karmią podrzucam Wam link do strony o karmieniu, naprawdę bardzo fajna.
http://kwartalnik-laktacyjny.pl/

Link do: Hafija.pl

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety...jak mu przed chwilą położna powiedziała, że pewnie zostanę tu do porodu to się mi słabo zrobiło..
Mam nadzieję, że rano się dowiem czegoś sensownego od mojej ginekolog.
Jeżeli wszystko jest ok, a nie ma rozwarcia to po co???? Termin mam na 26.10!!!!

reklama
Ostatnio byłam tylko 2 dni więc tu nie trzymają specjalnie do 3 :-) ale słowa tej położnej mnie przestraszyły. Mam nadzieję, że jednak decyzja lekarki będzie inna....

Do góry