reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

20161017_123732-1.jpg
A to moja kruszyneczka ❤❤

Załączniki

• 20161017_123732-1.jpg
    20161017_123732-1.jpg
    647,5 KB · Wyświetleń: 385
reklama
Super te Wasze maluszki :) ależ Wam zazdroszczę.. tak bym chciała tez mieć już to za sobą. To leżenie w szpitalu jest okropne, jestem coraz bardziej przerażona jak słyszę krzyki rodzących. A u mnie póki co nadal nic nawet nie drgnie, leżę tu bezczynnie, może dziś podejmą kolejna próbę z oxy ale aż się boje.. chyba tu w depresję wpadnę zanim urodze :(

Gratulacje dziewczyny piękne maluszki. :) Ja też czekam na poród i chyba się nie doczekam. Skurcze na ktg są którym nie czuje ale nie są to skurcze na wskazanie do szpitala. Małej za dobrze w brzuchu. Poniedziałek wizytę mam może coś się ruszy mam nadzieje

reklama
Do góry