reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Comwisnia to oby się udało :-) powodzenia i trzymam kciuki :-)

Zuza u mnie też są skurcze, ale takie słabe choć bardzo regularne :-\ jestem ciekawa czy nie wypuszczą jak sa taki e czy też będzie to jedno ze wskazań żeby zostać :'( leżę w sali 1 osobowej więc nudy, ale przynajmniej w nocy nikt mi nie chrapie, mogę sobie otworzyć okno itp :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila to chociaż jeden plus że na sali jednoosobowej. :) też bym chociaż ale pewnie trafie na wieloosobową jak co do czego przyjdzie. Może coś się u Ciebie ruszy. Bo u mnie nadal ani widu ani słychu. Coraz cięższa mała jest że nie mogę w ogóle spać. A położna i tak powiedziała że będziemy próbować naturalnie. Ale nie wyobrażam tego sobie jeśli dalej tak będzie siedzieć w brzuchu i przybierze mocno na wadze bo w 32 tyg już 2600g ważyła. Kręgoslup to mi odpada.

Witajcie, ja nam termin na dzisiaj ale sie nie zanosi:( mam wrażenie ze za jakis tydzien sama tu zostanę
Witamy nowe bobasy ale sie rozkręciło:)
Powodzenia dla wywolywanych

Dziewczyny powodzenia! Ja wam powiem, że wedlug mnie poród to pikus w porownaniu do tego co dzieje sie teraz! Czlowiek ciagle sie martwi. Moja cos glosno oddychac zaczęła, nie wiemy czy to katar czy za suche powietrze i razem z moim sie strasznie martwimy i co chwile patrzymy czy oddycha

Patka u nas też cos z brzuszkiem klopot. Moj wczoraj zjezdzil pol Wałbrzycha, żeby cos znalezc o jej pomóc. W rossmanie są herbatki takie od tygodnia zycia. Poszukaj moze. Naszej pomaga

Dziewczyny później to już całe życie będziemy się martwić jak rodzice o nas :-)
Pewnie wtedy się doceni ich trud :-)
Ale wiecie poród itp to też różnie bywa więc lepiej już aby wszyscy co mogą byli po drugiej stronie brzuszka :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry