reklama
jurczux
Fanka BB :)
I jak ten koperek dziewczyny? Moja też brzuszek pobolewa ale bez tragedii, wydaje mi się że to przez karmienie na leżąco i nie układa jej się tak dobrze, a że zasypia przy cycku to też jej nie odbijam... U nas dramaty od kąpieli ok 19 do północy. Nie wiem, czy tak odreagowuje cały dzień, czy co ale zamiast spać to sama nie wie czego chce.
A klucha rośnie ładnie. Urodzona 3100, najniższa tydzień temu 2870, a już wczoraj 3260
Dziewczyny nie rozpakowane trzymajcie się ciepło, to tylko kwestia dni
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
A klucha rośnie ładnie. Urodzona 3100, najniższa tydzień temu 2870, a już wczoraj 3260
Dziewczyny nie rozpakowane trzymajcie się ciepło, to tylko kwestia dni
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
tekila85
Jest decyzja-dziś mi balonik założy!
Matko to będzie ból co?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Matko to będzie ból co?
Wiktorka88 O
Agica ja właśnie tak robie, sama pije koperek. Moja też rosnie kak szalona, urodzona z waga 3800, pozniej 3600 wczoraj byla polozna i zwazyla ją i mloda już prawie 4 kg
tekila85
Ok mam ten balonik. Nieprzyjemny był tylko wziernik, zakładanie ok. Teraz ktg i później będę chodzić.
Tekila dzielna dziewczyna z Ciebie ja bym chyba nie wytrzymała. Trzymam kciuki aby się wszystko rozkręciło i dzidziuś był niedługo z Tobą. :* A mnie w nocy trochę łapały bóle jak na miesiaczkę ale nadal nie trzymaja się długo i są nieregularne więc nawet nie ma szans póki co na poród. Wczoraj to z tej bezsilności i natłoku emocji nakrzyczałam niepotrzebnie na męża i jeszcze na koniec się popłakałam. Dobrze że mój mąż wyrozumiały i wytrzymuje te moje końcowe wariactwa. Dziś znów cała noc nie przespana a rano wygladam jakbym się ostrzykała na twarzy botoksem :/
reklama