reklama
Agica:)
Fanka BB :)
Ja tez byłam na kontroli, dzisiaj termin mija a ja sie swietnie czuje wywołanie mam 27 ale mam nadzieje ze samo sie ruszy do tego czasu. Do położnej na masaż szyjki musze chodzic
Tekila mam nadzieje ze puszcza Cie do domu jak nic sie nie dzieje
Ciekawe czy Dzidzia urodziła?
Tekila mam nadzieje ze puszcza Cie do domu jak nic sie nie dzieje
Ciekawe czy Dzidzia urodziła?
Dzidzianapokładzie
Cholera jak te skurcze przy tym cewniku bolą
Dzidzianapokładzie
Agica ja właśnie na wywołaniu. Dziś mnie przyjęli i założyli cewnik ale boli okropnie i mała mi strasznie kopie przy Tym co potęguje ból.
Mam nadzieję, że u Ciebie obejdzie się bez wywołania.
Mam nadzieję, że u Ciebie obejdzie się bez wywołania.
- Oj dziewczyny widzę że te nasze dzieci uparte i nie chcą wyjść. Ja już nie wiem ja to niedługo osiwieje. Już wszystkiego probowałam i sprzątania i chodzenia długo. Mała tylko kopie jak szalona ale wyjść nie zamierza i do wizyty do poniedziałku zwariuje chyba a najgorzej jak znów na wizycie powie że na ktg skurcze są ale szyjka zamknieta to się załamie.
reklama
tekila85
Czasami właśnie to może powodować większą wagę :-)
Ja brałam witaminy dopiero od 16-18tc i w sumie nie biorę od jakiegoś czasu, bo akurat mam na tyle zbilansowana dietę, że nie widzę potrzeby :-) no i Borys się nie szykuje duży bo ma 2900 póki co..Ale jak to z tym wszystkim jest dokładnie kto wie :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam witaminy dopiero od 16-18tc i w sumie nie biorę od jakiegoś czasu, bo akurat mam na tyle zbilansowana dietę, że nie widzę potrzeby :-) no i Borys się nie szykuje duży bo ma 2900 póki co..Ale jak to z tym wszystkim jest dokładnie kto wie :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom