reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Luckychoice, Marlenka gratuluje.

Nitka ja cierpie na bezsennosc.

Magda dobrze, ze z synkiem wszystko ok. Moj maluch tez urodzil sie w niedotlenieniu. U mnie zle decyzje lekarzy. Dziecko bylo zle ustawione a lekarz chcial je kleszczami wyciagac. Skonczylo sie na cc. Maly dzis jest pod opieka neurologa.

Sojna super, ze juz lepiej u Ciebie. Trzymam mocno kciuki za jutro.

Ruda wg mnie luteina nie ma wplywu na wyniki.

Bylam w pracy i to byla mordega. Zle sie czulam. Powiedzialam szefowej, ze jestem w ciazy. Jutro ide do ginekologa po l4. Dzos mnie bolalo prawe podbrzusze ze az nudnosci mialam. Od 11 marzylam o lozku i odpoczynku

reklama
Marzycielka81 odpoczniesz sobie trochę :) Kurcze ja nie wiem dziewczyny co Jaki czas mi lekarz będzie wypisywal L4 i na ile?
Bo mam podpisana umowę z praca do 31.10 ... I tak się boje, że mogą wypowiedzenie mi dać wcześniej :(

Nevka wypowiedzenia na pewno Ci nie dadzą jesteś pod ochroną,ale podejrzewam że jak urodzisz nie podpiszą z Tobą kolejnej umowy.

Beti39 na pewno tak będzie.
Dziewczyny a jakieś dokumenty się składa na becikowe czy coś? Ja się zupełnie nie znam :( a tu raczej nikt mi w gronie rodziny nie pomoże :(

O matko :p no to widzę jak mój będzie miał problem załatwić w USC wszystko :p on ma lewe ręce do tego :)

Marzycielka, dobrze, że będziesz mogła sobie spokojnie odpocząć, skoro źle się czujesz. :) Ja mam w pracy oczy na zapałki i nie mogę się skupić, ale to jest takie raczej normalne i do wytrzymania. :tak:

Ruda, wrzucam obiecane zdjęcia pazurków. :D Ty też się koniecznie pochwal, też wczoraj byłaś?

Nevka, na szczęście mamy jeszcze sporo czasu na ogarnięcie kwestii tych wszystkich formalności ;)

Załączniki

• paznokcie mniejsze 1.jpg
    paznokcie mniejsze 1.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 67
  • paznokcie mniejsze.jpg
    paznokcie mniejsze.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Nevka do becikowego to jeszcze duzo czasu :-) pity za zeszly rok, zaswiadczenie o zarobkach z urzegu

Marzycielka super, opoczniesz sobie

LuckY super kolor co to?
Ja mam zelowe

Załączniki

• 1455829793024.jpg
    1455829793024.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 67
Do góry