reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Czy juz wam pisalam, że urodzilam? O 2,37 waga 3800 mierzy 55 cm.
Beatka co z Tobą?
Beatka co z Tobą?
Dzidzianapokładzie
Super Wiktorka. Gratuluję i życzę dużo zdrówka
cowisnia
Zaangażowana w BB
betkaa88
A u Nas bez zmian..jednak zostalam czekam na męża i chce podejsc do lekarza na obchodzie jak powiedzialam czy jest sens zebym tu zostala skoro skurczy rozwarcia nie ma powiedzial ze teraz to juz dni mi zostaly i ze jutro chyba z cewnikiem zadzialamy jeszcze potem z nim pogadam zeby mnie nie olali ze zostane i bede tak lezec.Betka a co u Was?
Od 5.30 mialam jedno ktg ale maly spal zapis wyszedl niebardzo potem ruchy zapisywac musialam a potem 1,5 h ktg kolejne juz myslalam ze zwariuje tak lezec nawet zjesc nie moglam.
W nocy prawie nie spalam z nerwow i jestem do kitu... nie ma co pisac i sie chwalic bo nie mam czym
patka90.02
Gratulacje Wiktorka. Super wiesci.
Betka trzymaj sie tam.
Betka trzymaj sie tam.
Czy juz wam pisalam, że urodzilam? O 2,37 waga 3800 mierzy 55 cm.
Beatka co z Tobą?
gratuluje, teraz odpoczywajcie
tekila85
Wiktoria to się wreszcie doczekałaś :-) gratulacje! :-)
Beatka kurczę no rzeczywiste nie wiadomo co zrobić w takiej sytuacji. Z jednej strony wyjść bo co tam robić, ale z drugiej tam masz opiekę no i jakoś musisz urodzić :-\ może ten cewnik czy balonik coś by dał...w końcu chyba też podadzą oxy... trzymaj się tam :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Beatka kurczę no rzeczywiste nie wiadomo co zrobić w takiej sytuacji. Z jednej strony wyjść bo co tam robić, ale z drugiej tam masz opiekę no i jakoś musisz urodzić :-\ może ten cewnik czy balonik coś by dał...w końcu chyba też podadzą oxy... trzymaj się tam :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
cowisnia
Zaangażowana w BB
betka spokojnie, nie martw się, staraj się wyciszyć i skupić na maleństwie. chyba dobrze, że lekarz chce coś kombinować z tym cewnikiem, bo z tego co rozumiem to wprowadzany balonik do szyjki macicy który ma delikatnie się "rozpychać" ?