reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Skurcze co 7/8 minut bol do wytrzymania. Czekam na rozwój sytuacji. Akcja caly czas postępuje, jak zrobią sie skurcze juz mega bolesne jechac do szpitala mamy. Moj bardzo dobrze reaguje jestem z niego dumna :)

pewnie tez chce abyś już urodziła i aby dzidzia była już z wami

ja się ciesze bo w koncu znalazłam sklep z fajnymi stanikami do karmienia i kupiłam dwa, zobaczę jak się sprawa będzie miała czy wogule będę miała pokarm i wtedy planuje jeszcze zakup kolejnych

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sie zalamalam..
Wlasnie byl obchod i oni do mnie z pretensjami ze czemu ja dzis w 6 dobie po przyjechalam to mowie,ze dr prowadzaca liczyla od daty om i dzis bylby 8 dzien i kazala mi sie stawic!
Miny skwaszone to bedzie pani trzy dni na obserwacji,spacerowac,zapisywac ruchy itd...juz zaluje,ze tu jestem i najlepiej wypisalabym sie do domu!:(

A rano tez jest obchód nie?
Bo ja juz glupieje

może być dopiero w poniedziałek, jak już tam jesteś zostań bo się nie daj bóg okaże ze jednak jest 8 dzień po terminie i jutro bedziesz na wariata znowu jechać. Oni w tych szpitalach są od tego aby nam pomagać i mogą sobie wsadzić w kieszeń te swoje skwaszone miny nie pozwól im się zdenerwować

ja jutro jadę zobaczyć mój szpital w którym chce rodzic

Beatka u mnie też liczyli od usg i nie dało się ich przekonać, że moja ginekolog liczy termin tak po środku :-\
Jeżeli nic się dziać nie będzie to ja bym się jednak albo z własnym ginekolog skontaktowała albo wyszła bo leżeć i nic nie robić to makabra dla psychiki. A ruchy to i w domu możesz liczyć :-\ jedynie tam robią ktg dwa razy dziennie ale czy to na sens jak nic złego się dziać nie będzie???

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila a kiedy Ci ginka zmieniła termin, w którym tc?

Betka jeśli dasz radę wytrzymaj do rana, rano na pewno będzie obchód i zobaczysz co kolejna zmiana wymyśli. Jeśli rano Ci powtórzą, to ja bym wyszła na własne żądanie, jeśli nic Cię nie niepokoi, bo liczyć ruchy możesz w domu, tak jak dziewczyny mówią.

Do góry