reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Skurcze co 7/8 minut bol do wytrzymania. Czekam na rozwój sytuacji. Akcja caly czas postępuje, jak zrobią sie skurcze juz mega bolesne jechac do szpitala mamy. Moj bardzo dobrze reaguje jestem z niego dumna :)

pewnie tez chce abyś już urodziła i aby dzidzia była już z wami

ja się ciesze bo w koncu znalazłam sklep z fajnymi stanikami do karmienia i kupiłam dwa, zobaczę jak się sprawa będzie miała czy wogule będę miała pokarm i wtedy planuje jeszcze zakup kolejnych

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sie zalamalam..
Wlasnie byl obchod i oni do mnie z pretensjami ze czemu ja dzis w 6 dobie po przyjechalam to mowie,ze dr prowadzaca liczyla od daty om i dzis bylby 8 dzien i kazala mi sie stawic!
Miny skwaszone to bedzie pani trzy dni na obserwacji,spacerowac,zapisywac ruchy itd...juz zaluje,ze tu jestem i najlepiej wypisalabym sie do domu!:(

A rano tez jest obchód nie?
Bo ja juz glupieje

może być dopiero w poniedziałek, jak już tam jesteś zostań bo się nie daj bóg okaże ze jednak jest 8 dzień po terminie i jutro bedziesz na wariata znowu jechać. Oni w tych szpitalach są od tego aby nam pomagać i mogą sobie wsadzić w kieszeń te swoje skwaszone miny nie pozwól im się zdenerwować

ja jutro jadę zobaczyć mój szpital w którym chce rodzic

Beatka u mnie też liczyli od usg i nie dało się ich przekonać, że moja ginekolog liczy termin tak po środku :-\
Jeżeli nic się dziać nie będzie to ja bym się jednak albo z własnym ginekolog skontaktowała albo wyszła bo leżeć i nic nie robić to makabra dla psychiki. A ruchy to i w domu możesz liczyć :-\ jedynie tam robią ktg dwa razy dziennie ale czy to na sens jak nic złego się dziać nie będzie???

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila a kiedy Ci ginka zmieniła termin, w którym tc?

Betka jeśli dasz radę wytrzymaj do rana, rano na pewno będzie obchód i zobaczysz co kolejna zmiana wymyśli. Jeśli rano Ci powtórzą, to ja bym wyszła na własne żądanie, jeśli nic Cię nie niepokoi, bo liczyć ruchy możesz w domu, tak jak dziewczyny mówią.

Do góry