reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Beti w ciazy ta kolonoskopie? Mialas w znieczuleniu? Bo ja mam miec w sedacji ablazji.

Ginekolog mowi, zeby sie niebprzejmowac i ze soe wchlonie.

marzycielka nie nie byłam w ciąży wtedy,ale miałam tyko w znieczuleniu miejscowym,tragedii nie ma ale nic fajnego :(

Godzina USG prenatalne, chyba na starym sprzęcie i musieli dokładnie się przyglądać. Nie skyszaslam, żeby trwało dłużej niż 30 min. Aczkolwiek leżąc tam bardzo się dluzy i ma wrażenie że to godziny lecą. Może stąd takie odczucie ;-)

Sojna a pytań na obchodzi e zadawać nie można? Przecież stres gorszy od wszystkiego... Ważne, że beta taka jak trzeba.

Mąż pojechał z mały m na IP bo nie mogliśmy zbić gorączki i dziecko osowiale, jeczace.... Zobaczymy

Joani dokładnie 5 lat temu miałam nawet ponad godzinne, czy stary sprzęt na tamten rok nie powiedziałabym ale ważne że dokładnie kobieta wszystko pomierzyła. Jakby trzeba było to ja nawet tam 2 h mogę leżeć :)

Neilaa, widzisz, każdy ma inne doświadczenia. Ważne, że w każdym przypadku wyniki były wzorcowe :-)

A jaki jest uvWas powód kolonoskopii?

Gratuluje udanych wizyt.

Dobra ... poniżej lista książeczek które bardzo polecam jeżeli macie trochę wolnego czasu i macie ochotę się odstresować :)
Tak jak wcześniej pisałam nie są to książki wysokich lotów ani bardzo ambitne ale ja na niejednej się wzruszyłam i przeżywałam jeszcze długo po skończeniu książki.
Podaje Wam linki do opisu książki a samą książkę znajdziecie w księgarniach .... albo pewnie gryzoń Wam w tym pomoże :)

1. Seria After - wciąga okropnie mimo że niektóre zachowania głównego bohatera okropnie irytują

Link do: Książki z cyklu After - Lubimyczytać.pl

2. Cała seria Rosemary Beach - bardzo lekka fajna seria, nie raz się poryczałam

Link do: Książki z cyklu Rosemary Beach - Lubimyczytać.pl

3. Seria Driven - super

Link do: Książki z cyklu Driven - Lubimyczytać.pl

4. Seria Collide - na tej serii wylałam chyba najwięcej łez

Link do: Książki z cyklu Collide - Lubimyczytać.pl

Coś z pikantniejszych:

1. Seria "Proś mnie o co chcesz" i "Odgadnij kim jesteś"

Link do: Książki z cyklu Proś mnie, o co chcesz - Lubimyczytać.pl
Link do: Książki z cyklu Odgadnij, kim jestem - Lubimyczytać.pl

2. Piękny Drań, Piękny Nieznajomy, Piękny Gracz

Link do: Piękny drań

Seria dla osób o mocnych nerwach, która we mnie wywołała bardzo skrajne emocje

The Dark Duet - Link do: Książki z cyklu The Dark Duet - Lubimyczytać.pl

i moja ulubiona "Mistrz" Katarzyny Michalak

Enjoy :)))

reklama
Nevka ja zachcianek nie mam ale np kubusia nie pilam od 8 roku zycia nic ani lyka bo na sam zapach bylo mi nie dobrze. A teraz potrafie caly na raz wypic :-)

Justyna trzymam kciuki

Do góry