reklama
Ann_
Fanka BB :)
Justyna to mocne kciuki za jutrzejszą wizytę &&&
Nevka piątka bo ja też mam taki trądzik że aż boli. Z synkiem miałam cerę jak pupcia niemowlaka.
Joani daj znać co powiedzieli na IP. Biedny Franek
Beti ja miałam takie badania bez skierowania w gabinecie na wizycie u mojego gina. I nie trwało tak długo może pół godziny. I placilam tyle co za wizytę. Nic dodatkowo.
Magda poznań masz 6t1d i termin na 5?
Ja mam na 8 a mam 6t4d
Nevka piątka bo ja też mam taki trądzik że aż boli. Z synkiem miałam cerę jak pupcia niemowlaka.
Joani daj znać co powiedzieli na IP. Biedny Franek
Beti ja miałam takie badania bez skierowania w gabinecie na wizycie u mojego gina. I nie trwało tak długo może pół godziny. I placilam tyle co za wizytę. Nic dodatkowo.
Magda poznań masz 6t1d i termin na 5?
Ja mam na 8 a mam 6t4d
neilaaa
Nevka, Ann wy bierzecie duphaston? Bo ja tak miałam po nim to była tragedia!!!! A jak skończyłam brać to jak ręką odjął.
G
gość_forum
Gość
Ja biorę duphaston,nic mi po nim nie jest.
To hormony buzują i myślę że to od tego,jedne mają mniej jedne więcej,a jeszcze inne wcale taka nasza uroda.
Nevka a pies może czuć fasolkę,mój też świruje
To hormony buzują i myślę że to od tego,jedne mają mniej jedne więcej,a jeszcze inne wcale taka nasza uroda.
Nevka a pies może czuć fasolkę,mój też świruje
Nevka
Beti39 kurcze no Mój tak samo swiruje wchodzi mi na łóżko i główka opiera się o brzuch i patrzy się na Mnie On taki nie był jak przychodzi ktoś do Nas z małym dzieckiem to taki zazdrosny jest jak noszę na rękach Ciekawa jestem jak zareaguje na maleństwo jak będzie w domu bo raczej pekinczyki nie lubią dzieci...
G
gość_forum
Gość
Ja mam west teriera to jest dopiero zazdrosnik! Ostatnio byli znajomi z pół rocznym dzieckiem,mała siedziała na dywanie i się bawiła siegała po zabawkę a ten głupek ją chapsnął,masakra!
reklama
Nevka
Moja chrzesnica była w listopadzie u Nas... bo niestety 50km rozłąki i głaskała Go.. coś mu się nie spodobało i ugryzł Ja w nos.. a ta się wystraszyla i w dodatku uderzyła się o kant ławy. Nie dość odcisniete żeby na nosie to jeszcze lekka dziurka na czole haha