G
gość_forum
Gość
neilla ja w zeszłym roku z blizniakami miałam max 40 min zależy od sprzętu i lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noooo mam nadzieję że za 2 tygodnie też już zobacze kropkaSojnabig, no jak na ten tydzien i mialysmy podobna to wychodzi na to, ze masz normalna bete tyle ze ja drugi raz sobie zrobilam dopiero tydz pozniej, bo z regularnoscia u mnie slabo, ale sobie wyliczylam ile powinna mniej wiecej przyrosnac przez ten tydz i wynik sie zgadzal, a na usg zobaczylam pecherzyk 6,1mm w 5t2d, wiec glowa do gory!
Pytam się go czy to dobrze a Lekarz NIE WIEM! No kurde ale kto tu jest lekarzem i kto ma to wiedzieć? Pytam co dalej a on "obserwacja" i wyszedł... Buuuu. Mam nadzieję że rano ktoś inny będzie..Godzina USG prenatalne, chyba na starym sprzęcie i musieli dokładnie się przyglądać. Nie skyszaslam, żeby trwało dłużej niż 30 min. Aczkolwiek leżąc tam bardzo się dluzy i ma wrażenie że to godziny lecą. Może stąd takie odczucie ;-)
Sojna a pytań na obchodzi e zadawać nie można? Przecież stres gorszy od wszystkiego... Ważne, że beta taka jak trzeba.
Mąż pojechał z mały m na IP bo nie mogliśmy zbić gorączki i dziecko osowiale, jeczace.... Zobaczymy