reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Sojnabig, no jak na ten tydzien i mialysmy podobna to wychodzi na to, ze masz normalna bete :D tyle ze ja drugi raz sobie zrobilam dopiero tydz pozniej, bo z regularnoscia u mnie slabo, ale sobie wyliczylam ile powinna mniej wiecej przyrosnac przez ten tydz i wynik sie zgadzal, a na usg zobaczylam pecherzyk 6,1mm w 5t2d, wiec glowa do gory! :D
Noooo mam nadzieję że za 2 tygodnie też już zobacze kropka :)

Godzina USG prenatalne, chyba na starym sprzęcie i musieli dokładnie się przyglądać. Nie skyszaslam, żeby trwało dłużej niż 30 min. Aczkolwiek leżąc tam bardzo się dluzy i ma wrażenie że to godziny lecą. Może stąd takie odczucie ;-)

Sojna a pytań na obchodzi e zadawać nie można? Przecież stres gorszy od wszystkiego... Ważne, że beta taka jak trzeba.

Mąż pojechał z mały m na IP bo nie mogliśmy zbić gorączki i dziecko osowiale, jeczace.... Zobaczymy

A w którym tygodniu ciąży to badanie prenatalne się robi? Rozumiem że prywatnie nie muszę mieć skierowania na nie.

Magda gratulacje.

Sonja bedzie dobrze. Uszy do gory. Niestety oni w szpitalu trzymaja az do powtorzenia bety. W piatek powtorza.

Martwi mnie torbiel 74 mm na jajniku. Poza tym ginekolog nie widzi przeciwwskazan do kolonoskopii. Mam ja miec 02.03 i boje sie.

Justyna trzymam kciuki.

Godzina USG prenatalne, chyba na starym sprzęcie i musieli dokładnie się przyglądać. Nie skyszaslam, żeby trwało dłużej niż 30 min. Aczkolwiek leżąc tam bardzo się dluzy i ma wrażenie że to godziny lecą. Może stąd takie odczucie ;-)

Sojna a pytań na obchodzi e zadawać nie można? Przecież stres gorszy od wszystkiego... Ważne, że beta taka jak trzeba.

Mąż pojechał z mały m na IP bo nie mogliśmy zbić gorączki i dziecko osowiale, jeczace.... Zobaczymy
Pytam się go czy to dobrze a Lekarz NIE WIEM! No kurde ale kto tu jest lekarzem i kto ma to wiedzieć? Pytam co dalej a on "obserwacja" i wyszedł... Buuuu. Mam nadzieję że rano ktoś inny będzie..

reklama
Meg skierowanie nawet od prywatnego musisz mieć,pierwsze robi sie w 12 tygodniu,drugie powtarza się w 20 tygodniu i jeżeli wszystko jest ok trzeciego nie trzeba robić,jeżeli wychodzi coś nie tak wtedy robią bardziej inwazyjnie,pobierają wody płodowe do badan przez brzuch :)
Marzycielka miałam kolonoskopię :O

Do góry