reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tekila ale paróówa!!! Haha niezbyt smacznie to wyglada:p
Ty jedz juz do domu lepiej bo jeszcze zachorujesz od tego psiego jedzenia:D
Ja wrocilam wlasnie z ktg skurcze 15% szalenstwo widzę hehe
Racja ze swoja mama to swoja moja akurat jest taka wyluzowana jak kumpela takze wiem ze bede sie z nia w tych dniach swojsko czuła,czasem drazni bo zagada na amen ale to coo:D

reklama
Racja ja moja mamę bardzo chciałam do pomocy:) tym razem nie przyjedzie ale tesciowa zaproponowała swoją pomoc, podziękowałam ale zaproszę ja za pare miesięcy jak sie juz ogarniemy troche. Jednak mama to mama:)
A ze ja daleko to mi nie grożą niespodziewani goście:)

Tekila wyobrażam sobie ze pierwsze co zrobisz po powrocie do domu to przywitasz sie z lodówka:)

Kurde zastanawiam sie dziewczyny,bo do pt mam l4 do terminu porodu i ogolnie jak do pt nie urodze musze zlozyc wniosek o macierzynski i teraz mysle czy od soboty czy od pn mialabym wpisac..??
wiem bez sensu, bo mi moja gin nie wystawi dalej zwolnienia a nie chce kombinowac i gdzie indziej latac i sie prosic

Betka, a ty w ogole czujesz te skurcze?
Bo ja to nawet nie wiem czy to co czuje to skurcze.. dziś mi jeszcze mdlosci doszły. No ja sie zastrzele

Wiktoria Twoj organizm sie przygotowuje do porodu:) a skurcze to pewnie masz przepowiadające bo porodowy jak Cie dorwie to nie bedziesz miała watpliwości co to jest:) Juz nie długo kochana ja jak mam kryzys to sobie tłumacze ze jeszcze zatęsknię zeby małego spowrotem "wepchać" choć na pare godzin.

Wiem i strasznie przepraszam, że tak marudze ! Jest mi okropnoe głupio z tym. Tlumacze sobie to wszystko, ale po prostu glowa chce normalnie funkcjonowac, a cialo juz nie daje rady

Ja chyba do kadr zadzwonie jutro i zapytam...
Ja wcale nie czuje,ale tak jak Agica pisze jak beda porodowe to bedziemy wiedzialy ze to to!

Wiktoria nie przepraszaj po to mamy to forum:) kto Cie lepiej zrozumie niz my:) ja jak mojemu m zaczynam marudzić to widzę ze nic nie rozumie... Szkoda tylko ze jak on ma katar to umiera:)

reklama
Czy może Was też jak chodzicie to boli pęcherz ? Zastanawiam się czy to normalne , wydaje mi się że brzuch mi się też już opuszcza i , że chyba główka córeczki go gniecie jak chodzę. W nocy jak się przebudzę to już najgorzej bo wszystko poniżej pasa mnie boli , pęcherz pachwiny biodra pośladki z 5 min wstaję z łóżka do łazienki . Pytam z tym pęcherze bo mam tak już może od tygodnia i się trochę martwię czy to nie jest coś innego, z drugiej strony nie mam innych objawów np. zapalenia pęcherza .

Do góry