reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny a co wiecie o znieczuleniu a tatuażu w tym miejscu, bo słyszałam, że to jest jakiś problem. Chociaż opinie sa rożne. Ja posiadam tatuaż w tym miejscu i nie wiem czy gdy poprosze o zzo to mi podadzą.

Kamila to główny plus, że człowiek bólu nie jest wstanie zapamiętać :-) inaczej pewnie nasz gatunek by nie przetrwał :-)

Ja leżę pod ktg i bacznie obserwuje ekran :-) Póki co jest dobrze i oby tak zostało :-) Tak myślę, że wczoraj te skurcze mogłam sama sprowokować bo od 24-5 non stop chodziłam po korytarzu i kto wie czy to przez to nie było? Dziś już uznałam, że będę leżeć i machać nogami ale nie będę tak chodzić :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem załamana :( mój mąż od wczoraj smarka i kaszle, ja też nie czuję się najlepiej, mam takie zawalone gardło... jego kolega z pracy który siedzi obok miał anginę i boję się, że mógł się zarazić...
Nie wiem jak by to było jakby miało się teraz zacząć. Zobaczę dziś jak się będę czuła, a jego to na bank wyślę do lekarza...

Patka o widzisz podobno jest problem. Ja też mam tatuaż tulko, że z boku, a nie bezposrednio na kregoslupie i u mnie problemu nie ma. U nas anestezjolog mowila, że duże tatuaże z dużą ilością barwnika są przeciwskazaniem.
Jurczu biedna, zdrowka!

Wiktoria jak u Ciebie samopoczucie jak Twoje bóle?
Mnie wczoraj od sprzatania itd strasznie pachwiny momentami bolaly ze az mnie zginalo..ale ogolnie czuje sie ostatnio dosc dobrze brzuch juz nie boli tak jak na okres.
A wlasnie mogloby bolec cos sie dziac bo za kilka dni tp.
Niedlugo na ktg jade

nie ma żadnego problemu z wkluciem jak jest tatuaż. w każdym art jaki czytałam było zaznaczone ze tattoo nic nie przeszkadza.
zresztą znam mnóstwo kobiet które miały zzo a posiadają wydziarane ledzwie wiec luz :)

jurczux współczuję choroby... ja juz 2 tydz walczę... tzn został mi lekki katar i czasami kaszel... mam nadzieje ze przejdzie całkowicie.

dzień dobry taj w ogóle :) dzisiaj mam dzień prasowania ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jurczu kuruj sie a mąż niech sie do Ciebie nie zbliza bo moze tylko pogorszyc sie chorobsko a Tobie to niepotrzebne teraz.
Miodki,czosnki cytrynki pij:)

Do góry