reklama
patka90.02
Fanka BB :)
Ja niestety macirzyński muszę wziąć 2tyg. przed trminem porodu także zaczynam 3.10 i mam go pół roku a później ewentualnie 3mies bezpłatnego i to wszystko. A później nie wiem co zrobić,bo zostawić takiego malucha z nianią... a jeszcze znajdź jakąś porządną...
Patrish a ile lat sie staraliście?
i obecnym partnerem 3 lata z poprzednik tyle samo, o dziecku myślałam przed 30 urodzinami a wyszło ze urodzę przed 40
Ja niestety macirzyński muszę wziąć 2tyg. przed trminem porodu także zaczynam 3.10 i mam go pół roku a później ewentualnie 3mies bezpłatnego i to wszystko. A później nie wiem co zrobić,bo zostawić takiego malucha z nianią... a jeszcze znajdź jakąś porządną...
ja na zwolnienie lekarskie poszłam dopiero w lipcu
Wiktorka88 O
Ja do pracy wracam po pół roku. Nie wyobrażam sobie siedzieć kilku lat w domu, ale to tez zależy kto gdzie i jak pracuje
patka90.02
Ja pod koniec czerwcaja na zwolnienie lekarskie poszłam dopiero w lipcu
betkaa88
Swistak no niestety tak to u mnie jest a nie mam zamiaru o ten tydz dwa sie z nikim wyklocac i musze niestety isc na macierzynski od poczatku pazdziernika bo moja gin mi dalej nie wystawi..trudno bede stratna chyba ze maly urodzi sie w miare w terminie
reklama
swistak34
Beatka może wystarczy jak pójdziesz do swojego lekarza pierwszego kontaktu i powiesz mu o co chodzi to wystawi ci l4 na następne dwa tygodnie ja bym tak zrobiłaSwistak no niestety tak to u mnie jest a nie mam zamiaru o ten tydz dwa sie z nikim wyklocac i musze niestety isc na macierzynski od poczatku pazdziernika bo moja gin mi dalej nie wystawi..trudno bede stratna chyba ze maly urodzi sie w miare w terminie