reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja niestety macirzyński muszę wziąć 2tyg. przed trminem porodu także zaczynam 3.10 i mam go pół roku a później ewentualnie 3mies bezpłatnego i to wszystko. A później nie wiem co zrobić,bo zostawić takiego malucha z nianią... a jeszcze znajdź jakąś porządną...

Ja niestety macirzyński muszę wziąć 2tyg. przed trminem porodu także zaczynam 3.10 i mam go pół roku a później ewentualnie 3mies bezpłatnego i to wszystko. A później nie wiem co zrobić,bo zostawić takiego malucha z nianią... a jeszcze znajdź jakąś porządną...

ja na zwolnienie lekarskie poszłam dopiero w lipcu

Swistak no niestety tak to u mnie jest a nie mam zamiaru o ten tydz dwa sie z nikim wyklocac i musze niestety isc na macierzynski od poczatku pazdziernika bo moja gin mi dalej nie wystawi..trudno bede stratna chyba ze maly urodzi sie w miare w terminie

Ide na roczny potem moze wybiore urlopy za 2016 i nawet za 2017 to dwa msce bede miala wiecej zreszta juz zapowiadalam tak w pracy zanim poszlam w marcu na l4 ale dluzej nie wysiedze w domu:)

reklama
Swistak no niestety tak to u mnie jest a nie mam zamiaru o ten tydz dwa sie z nikim wyklocac i musze niestety isc na macierzynski od poczatku pazdziernika bo moja gin mi dalej nie wystawi..trudno bede stratna chyba ze maly urodzi sie w miare w terminie
Beatka może wystarczy jak pójdziesz do swojego lekarza pierwszego kontaktu i powiesz mu o co chodzi to wystawi ci l4 na następne dwa tygodnie ja bym tak zrobiła

Do góry