reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Niee mój będzie mnie zawoził a autem to z 10min autobusem niecałe 20, tylko w tym tyg w nd mi wypada nawet że bede musiala jechać trochę upierdliwe ale co tam:p nie ma co marudzic

hmmm może o płuca chodzi... bo 36/37 to taki etap przejściowy kiedy zaczynają dzieci same produkować jakiś hormon odpowiedzialny za oddychanie. .. wcześniej można podać sterydy a w 36/37 juz jest za późno na to a nie wiadomo czy juz zaczęła się produkcja tego hormonu czy nie. .. taki mój osobisty wniosek to jest :) na logikę :)

hmmm wy już macie torby spakowane? bo właśnie się zastanawiam czy by nie zacząć. .. przyszło mi ostatnie zamówienie z apteki... musze wyparzyc smoczki i z laktatora elementy (chociaż nie wiem które[emoji14]musze w instrukcji poczytać)...
i pranie zrobię szpitalne tzn. koszule. i chyba wtedy zacznę pakowanie. .. do 5.10 mam czas żeby wszystko zapiąć na ostatni guzik :)

byłam w ludlu dziś i dokupilam jeszcze dla małego ubranek. ..
ze dwa prania jeszcze wyjdą dla niego.
a od jutra mam kladziona gładź na przedpokoju i malowanie nas czeka. .. i w sypialni tez...
zaczynam panikować ze nie zdążymy ogarnąć wszystkiego albo że młody coś odwali wcześniej[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Torby to ja juz mam spakowane 2 tyg,w week.dorzucilam.tylko wody z dziubkiem;)

Ja nie pojechalam do tego lidla i co kupilas fajnego zyciowa? te dresiki mi sie podobaly jak patrzalam w necie

1474293928490.jpg

3 dwupaki body, dwa dresiki, dwie pary rajtek i dwie pary skarpetek :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474293928490.jpg
    1474293928490.jpg
    74,1 KB · Wyświetleń: 520
reklama
Do góry