reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Niee mój będzie mnie zawoził a autem to z 10min autobusem niecałe 20, tylko w tym tyg w nd mi wypada nawet że bede musiala jechać trochę upierdliwe ale co tam:p nie ma co marudzic

hmmm może o płuca chodzi... bo 36/37 to taki etap przejściowy kiedy zaczynają dzieci same produkować jakiś hormon odpowiedzialny za oddychanie. .. wcześniej można podać sterydy a w 36/37 juz jest za późno na to a nie wiadomo czy juz zaczęła się produkcja tego hormonu czy nie. .. taki mój osobisty wniosek to jest :) na logikę :)

hmmm wy już macie torby spakowane? bo właśnie się zastanawiam czy by nie zacząć. .. przyszło mi ostatnie zamówienie z apteki... musze wyparzyc smoczki i z laktatora elementy (chociaż nie wiem które[emoji14]musze w instrukcji poczytać)...
i pranie zrobię szpitalne tzn. koszule. i chyba wtedy zacznę pakowanie. .. do 5.10 mam czas żeby wszystko zapiąć na ostatni guzik :)

byłam w ludlu dziś i dokupilam jeszcze dla małego ubranek. ..
ze dwa prania jeszcze wyjdą dla niego.
a od jutra mam kladziona gładź na przedpokoju i malowanie nas czeka. .. i w sypialni tez...
zaczynam panikować ze nie zdążymy ogarnąć wszystkiego albo że młody coś odwali wcześniej[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Torby to ja juz mam spakowane 2 tyg,w week.dorzucilam.tylko wody z dziubkiem;)

Ja nie pojechalam do tego lidla i co kupilas fajnego zyciowa? te dresiki mi sie podobaly jak patrzalam w necie

1474293928490.jpg

3 dwupaki body, dwa dresiki, dwie pary rajtek i dwie pary skarpetek :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474293928490.jpg
    1474293928490.jpg
    74,1 KB · Wyświetleń: 527
reklama
Do góry