tekila85
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wy się nie nakręcajcie na skurcze na KTG albo inaczej , które chodziły na SR przypomnieć sobie jak wyglądają skurcze porodowe , a te które nie chodziły zapytać położne. Takie wahanięcia nie oznaczają zupełnie nic, piszą się jak maluch się rusza, jak macica spina czyt. trenuje i nie zwiastują porodu.
Betka z drugiej strony nie ma co się martwić , że nic się nie pisze. A lekarz widać lubi dmuchać na zimne. Ja przed porodem chodziłam raz w tygodniu, bo terminie miałam chodzić co 2 dni. Nawet 2 razy zdążyłam iść. Obowiązkowe Ktg jest dopiero po terminie porodu , do tego jedno dodatkowe usg. Więc nie każda będzie miała, bo to zależy od lekarza.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom