reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

najlepsze mycie podlog, okien i wieszanie firanek.

my w święta nigdzie się nie ruszamy wymarzyłam sobie chrzest pierwszy dzień świat jak to było u mojego chrześniaka , moja siostra tez ma wtedy rocznice slubu wiec wszystkie rocznice bysmy w ciagu jednego dnia w przyszłości mieli. Może i my na ten slub się w tych dniach zdecydujemy
Patrish ja tak samo jak ty jeśli wszystko będzie dobrze robimy chrzciny w pierwszy dzień swiat

reklama
Wiecie może o co chodzi z tym że do porodu trzeba mieć aktualne ubezpieczenie zdrowotne ? Od kogo to załatwić ? z zus czy od pracodawcy ?

1474285194150.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474285194150.jpg
    1474285194150.jpg
    83,5 KB · Wyświetleń: 281
ja tak lezalam tyłem do tego ze nawet nie widzialam tego wydruku:D

Wiktoria u mnie to samo brak chęci, ale za tydz wizyta i jak ma mi znów gadać moja gin to wolę się zmusić:D

reklama
Wiecie może o co chodzi z tym że do porodu trzeba mieć aktualne ubezpieczenie zdrowotne ? Od kogo to załatwić ? z zus czy od pracodawcy ?

kiedyś były takie książeczki, pracodawca je podbiłam co rok, myślę ze teraz wystarczy odcinek zua albo po prostu pani na podstawie twojego pelelu w szpitalu powinna w tym EWUś sprawdzić aktualny stan

Do góry