reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Świstak ja to Ci sie nie dziwie, jak mi by odszedł czop to tez bym sie spakowała, przygotowała i ubrana pod drzwiami bym czekała na skurcze :)

Życiowa śliczne te ubranka:) współczuje remontu, mnie juz sily opuściły:(
Cała ciaze ( no moze poza mdłościowych początkach) czułam sie swietnie, mialam energię, pracowałam i az sie dziwiłam ze w tym wieku tak dobrze ciaze znosze i nagle w ciagu tygodnia sie rozsyłałam :( ledwo dzisiaj córę do szkoły zaprowadziłam a mam 500m!

reklama
Beatka właśnie chodzi o to co napisała Życiowa, że teraz można podać steryd i dziecko mimo nie do końca wykształconych płuc da radę, a później już nie można tego podać i dziecko się trudnej adoptuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tekila mi ma pobrać teraz w środę. .. ale nie pobierze bo do cc nie trzeba. mówiła ze o 35 tyg się to robi... generalnie moja prowadząca jeszcze nie wie ze mam skierowanie na cc.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila ja robilam chyba w 36 tyg gbs i ujemny bo na poprzednia wizyte mialam miec wlasnie to badanie..a u stomatologa nie bylam

Do góry