reklama
tekila85
Fanka BB :)
A wiecie co się okazało z tym moim kolorem? Że jednak jest ok! Tylko ja jestem tak zmęczona ta bezsenności, że bez makijażu wyglądam strasznie! Wstałam i się wynalowałam i o jednak ładnie? :-) Masakra jakaś! :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Tekila super Betka pokaż zasłonki
Wiktorka88 O
Dziewczyny, a co z odwiedzinami po porodzie?
Ja raczej będę przez 2/3 dni być sama i lepiej się poczuć jak o tym powiedzieć rodzinie?
Ja raczej będę przez 2/3 dni być sama i lepiej się poczuć jak o tym powiedzieć rodzinie?
Wiol86
Wiktorka, myślę że możesz powiedzieć wprost, że chcesz odpocząć. W końcu to twoja rodzina, zrozumieją.
Mnie w szpitalu odwiedza tylko mąż i mama, jutro mają przyjechać teściowie, ale ja nie mam nic przeciwko, czuję się z nimi swobodnie, jeśli będę chciała się położyć to to zrobię, jeśli będę chciała cały dzień siedzieć w sypialni to też ok. Natomiast też nie chciałabym teraz innych odwiedzin, parzenia herbatek i zbiegowiska nad małą.
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie w szpitalu odwiedza tylko mąż i mama, jutro mają przyjechać teściowie, ale ja nie mam nic przeciwko, czuję się z nimi swobodnie, jeśli będę chciała się położyć to to zrobię, jeśli będę chciała cały dzień siedzieć w sypialni to też ok. Natomiast też nie chciałabym teraz innych odwiedzin, parzenia herbatek i zbiegowiska nad małą.
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Wiola ja przy moich tak swobodnie się nie czuje dlatego to mnie stresuje, ale może faktycznie powiem prosto z mostu
tekila85
Ja powiedziałam już jakiś czas temu, że chce tydzień po porodzie być sama z mężem. Moim rodzice owszem tak bo to inna kwestia a całą reszta to ja sama zdecyduje kiedy i kto przyjedzie :-) Zwłaszcza będę mocno myśleć nad odwiedzinami szwagra bo ma 3 dzieci a teraz się zacznie sezon chorobowy...i tu będę mocno myślała jak ich zaprosić żeby dać do zrozumienia, że z chorymi dziećmi nie mają przyjeżdżać-bo szwagierka taka wiecie lajtowa na wszystko...
tekila85
A mam pytanie czy bepanthen mogę użyć na otarcia pod piersiami od stanika??
reklama