reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Wiktoria widzisz bo mieszkasz tak daleko,Ty to jestes:p

A ja sobie kupilam zaslonki i o! Tylko,ze potrzebuje 4 szt a kolo mnie w pepco mieli 3 i ja chora glowa tak sobie je ubzduralam ze musze jechac do miasta znalezc 4 sztukę:D

reklama
Wiktorka, myślę że możesz powiedzieć wprost, że chcesz odpocząć. W końcu to twoja rodzina, zrozumieją.
Mnie w szpitalu odwiedza tylko mąż i mama, jutro mają przyjechać teściowie, ale ja nie mam nic przeciwko, czuję się z nimi swobodnie, jeśli będę chciała się położyć to to zrobię, jeśli będę chciała cały dzień siedzieć w sypialni to też ok. Natomiast też nie chciałabym teraz innych odwiedzin, parzenia herbatek i zbiegowiska nad małą.

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja powiedziałam już jakiś czas temu, że chce tydzień po porodzie być sama z mężem. Moim rodzice owszem tak bo to inna kwestia a całą reszta to ja sama zdecyduje kiedy i kto przyjedzie :-) Zwłaszcza będę mocno myśleć nad odwiedzinami szwagra bo ma 3 dzieci a teraz się zacznie sezon chorobowy...i tu będę mocno myślała jak ich zaprosić żeby dać do zrozumienia, że z chorymi dziećmi nie mają przyjeżdżać-bo szwagierka taka wiecie lajtowa na wszystko...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mialam takie kakaowe zaslony grube a dla porownania moje nowe:

Od razu bardziej świeżo pokoj wyglada:p

Załączniki

• DSC_0020.JPG
    DSC_0020.JPG
    784,7 KB · Wyświetleń: 144
Do góry