reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Betka cudownie!! Ale jakim cudem mając dwa koty masz dupostojki na parapecie? I nas nic sie nie uchowa
Mi glownie chodzi o teściów jak ich poprosic by odczekali z te 2 czy 3 dni, a jak bede potrzebowac to ich poproszę o pomoc...
Mi glownie chodzi o teściów jak ich poprosic by odczekali z te 2 czy 3 dni, a jak bede potrzebowac to ich poproszę o pomoc...
Wiol86
Wiktorka, niech mąż to ogarnie i im powie Ja tam bym na niego zwaliła.
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
A mam pytanie czy bepanthen mogę użyć na otarcia pod piersiami od stanika??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tak nawet na sutki jak będą wysuszone, ja tez mam sudocrem na takie mini odparzenia i otarcia
betkaa88
A co to sa dupostojki? HahaBetka cudownie!! Ale jakim cudem mając dwa koty masz dupostojki na parapecie? I nas nic sie nie uchowa
Ja poprzednie zaslony mialam specjalnie takie grube bo moj wredny kot drapal na zlosc ale zaryzykowalam i kupilam takie zwykle cienkie znowu najwyzej wpieprz dostaną
No wlasnie Wiktoria powiedz Twojemu zeby to zalatwil ze swoimi
swistak34
No to ja tesciow mam z głowy bo tak chętnie nie przyjeżdżają do mnie bo mieszkają 50 km od nas i ciężko im wsiąść do busa pod domem żeby do nas przyjechać musi specjalnie jeździc mój mąż po nich wiec jak ja nie będę chciała to go nie zobaczą aż do chrzcin
swistak34
A moi rodzice powiedzieli ze do szpitala nie będą przyjeżdżać chyba że będzie potrzeba zająć się małym jak bym się źle czuła a tak to po co wnuka zobaczą na spokojnie w domku a reszta rodzeństwa to najpewniej przyjadą zobaczyć do szpitala z reszta moja 21 siostrzeniec zapowiedziała ze jak zacznę rodzic to ona chce być przy mnie przy porodzie bo mój mąż odpada lekarze musieli by go ratować a nie odbierać poród
Wiktorka88 O
Mój powiedział, że już ich uprzedził
Betka tak nazywam rzeczy, ozdoby na parapetach czy półkach
Betka tak nazywam rzeczy, ozdoby na parapetach czy półkach
jurczux
Moja teściowa jest aktualnie za granicą więc mam ją z głowy na razie, a mamie powiedziałam, że jak będzie wszystko ok to sobie poradzimy sami i żebyśmy razem stawili czoła tej nowej sytuacji a jak będę miała cesarkę to jednak chciałabym żeby przyjechała i mi pomogła, tyle mamy ustalone
Dziewczyny, czy Wy też macie brzuchy tak nisko, że jak siedzicie prosto to on leży na udach? NIe tak, że całym ciężarem się opiera o nogi ale znacznie dotyka. Moja mała już obniżona od 1,5 tyg, ale teraz to już masakra chyba dzisiaj mi się tak nisko zrobił, albo wcześniej tego nie zauważyłam
Dziewczyny, czy Wy też macie brzuchy tak nisko, że jak siedzicie prosto to on leży na udach? NIe tak, że całym ciężarem się opiera o nogi ale znacznie dotyka. Moja mała już obniżona od 1,5 tyg, ale teraz to już masakra chyba dzisiaj mi się tak nisko zrobił, albo wcześniej tego nie zauważyłam
reklama
Wiktorka88 O
No moj jak siedzę to na udach jest.