reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tekila może sprobuj plukanki do wlosow?
Ja juz wsymyalam wypilam kawke i ogladam ciążę z zaskoczenia, ale wydaje mi sie to nieprawdopodobne, jak kobiety mogą nie wiedziec, że są w ciąży? Przeciez brzuch rosnie no i ruchy dziecka...

reklama
Hmm przy ombre chyba to nic nie da :-( bo od góry mam za bardzo naturalny kolor? :-\

Też kiedyś to oglądałam i średnio w to wierzę. Fakt, że znam przypadek, że moja sąsiadka nie wiedziała o ciąży bliźniaczej do 5 miesiąca! :-) do czasu tego odkrycia wyglądała normalnie, a jak się dowiedziała to w tydzień czy dwa nagle bach brzuch! Z tym, że ona wpadła i z tego co pamiętam okres miała bardzo nieregularnie, do tego żadnych objawów :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No mi tez sie tak wydaje bo do tego 5 miesiaca to ok, ale 9? I testow nie robily, u lekarza nie byly? Ja to bym chyba co chwile testy robila gdybym tyle czasu miesiaczki nie miala

Chyba, że kobieta ma coś na kształt okresu przez cały czas, jest otyła i no nie wiem ma łożysko tak ułożone, że ruchów tak nie czuć...i do tego nie bada się i jest kompletnie nieświadoma to jeszcze ok!!!! :-) :-) :-) :-) :-)

A tak mi się w podobnej kwestii przypomniało coś :-) mama mojej szwagierki była w ciąży uwaga 12 miesięcy!!!! :-) :-) :-) rzecz miała miejsce ponad 42 lata temu, na wsi :-)
Źle się czuła i poszła do ginekologa, który radośnie orzekł, że jest w ciąży :-) pojawiły się objawy itp. Minęło jednak 9 miesięcy a tu ani porodu ani nic... brzuch jest itp. Kobietka dalej czeka i czeka, do lekarza nie poszła po co nic się złego na jej oko nie działo. Minęły kolejne tygodnie i nic! Czeka dalej. I nagle w czerwcu dostała bóle, więc szybko pogotowie itp i pada pytanie na kiedy jest termin? Ona, że na marzec :-) :-) :-) że czasy były jakie były to jakoś to na nikim wrażenia nie zrobiło do czasu kiedy pojawił się ten jej lekarz :-) jak ja zobaczył, że rodzi(dopiero) to ponoć daj nogę bo się zorientował, że się pomylił :-) i, że ona wtedy w ciąży nie była :-) zaszła w trakcie domniemanej ciąży :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila ale historia szok co!!!
Mi jak sie 4-5 dni okres spoznil to juz wiedzialam ze jestem w ciazy,bo co msc regularny okres:p

Zjadlam sniadanie spakowalam męża wypilam kawe i tak siedze i mysle co robic dzis caly dzien tu sama...

Betka i znow szkoda, że bliżej nie mieszkamy ! Moj tez w robocie, a mi sie nudzi!
Mi sie spoznial, ale testow nie robilam lekarz akurat w tym miesiacu mówił, że nic z tego nie bedzie, a ja nie lubie widoku jednej kreski na teście. Dopiero po jakims czasie po tym jak odstawilam duphostan i cierpliwie czekalam na @ i ona nie przychodzila mimo, że minęło ponad 10 dni zrobilam test dla swietego spokoju koleżanki która uporczywie wmawiala mi, że jestem w ciąży. Żeby bylo śmieszniej test zrobilam po tym jak z moim chlopem do kolacji wypilismy winko. Jakież bylo moje zdziwienie gdy od razu zobaczyłam dwie kreski, oczywiscie nie uwierzylam. Rano pojechalam.na bete i do wynikow zrobilam jeszxze z 10 testow.

Loco mnie tak boli od tygodnia do tego mam biegunki co kilka dni. I wczoraj lekarz powiedział, że z dwa tygodnie jeszcze pochodze. Wiec bol nie jest chyba regułą

reklama
Tego rogala do spania :)
Agnieszka gratulacje!
Wiola - wszystko będzie dobrze! Masz piękną córcię :)
Ja się muszę pochwalić, bo chyba pierwszy raz od 8 tyg. ciąży przespałam całą noc, bez wstawania nawet do toalety od 23.30 do 6.30!!! Chyba ta pełnia :p
Moja babcia mi wczoraj powiedziała, że dziewczynki się szybciej rodzą:D

ja miałam dziś ze spaniem to samo 23.00- 6.00 rano żadnego wstawania w środku nocy :)

Do góry