reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja jeszcze mam brzuch dość wysoko, ale jakbym usiadła tak zupełnie prosto to czuje go lekko na udach :-)-

W ogóle to mi dziś drugi raz w ciąży nogi spuchły :-\ chyba na zmianę pogody albo coś...i to tak śmiesznie bo łydki mam takie jakieś...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja nie puchne aż tak tylko dłonie. Za to brzuch mi sie stawia okropnie i czuje napieranie na pochwe. Kurde uwierzycie, że niedlugo zaczniemy sie rozpakowywac ? Tak przeżywalysmy kazdy kolejny miesiac, a to juz na prawdę koniec sie zbliża

Dalam sobie dzis czadu caly dzien na nogach,teraz relaks przy soczku i czyms slodkim a co tam i tak duzo ważę:D

Pozabijam moje koty!!! Plączą się sępia zarcie,mala to wychodzi drzwiami a wraca oknem!! I ja musze zdejmowac wszystko z parapetu bo ona wchodzi i wez tu nie zwariuj

Ja dzis przesadzilam z tym lataniem teraz usiadlam i pewnie bede zdychala caly wieczor brzuch mnie ciagnie tak a plecy szkoda gadac...:( az zla na siebie jestem

Betka moze cos sie ruszy u ciebie ! Ja też już mam w nosie i wpieprzam słodkie co chwile. Dziecko i tak wszystko wyciągnie :p
No moje zwalaja wszystko z parapetów tylko na jeden nie wchodzą bo im nie,wolno. Tzn nie wchodzą jak patrzymy jak nie widzimy to pewnie tam też są :p

Mi się brzuch jeszcze nie obniżył , a już od dłuższego czasu o uda się opiera , z tym , że ja jestem dosyć niska to też chyba inaczej się rozkłada . Czy u Was te obniżeni brzucha było takie ewidentne ? W sensie było widać znaczącą różnicę ?

Mi się brzuch jeszcze nie obniżył , a już od dłuższego czasu o uda się opiera , z tym , że ja jestem dosyć niska to też chyba inaczej się rozkłada . Czy u Was te obniżeni brzucha było takie ewidentne ? W sensie było widać znaczącą różnicę ?
Mi brzuch obnizyl sie niecaly msc temu wszyscy zaczeli mi to mowic wtedy sama zauwazylam,jak siedze to jest b.nisko...
Jak sie ruszy to to tylko moja zasluga przez to bieganie dzis caly dzien

reklama
Nooo to mi tak samo,ale to prawda ze lepiej sie oddycha nie? Bo jeszcze z msc poltora temu i wstecz ciezko mi bylo bo brzuch byl tak wysoko a teraz jedynie taki plus ze z oddychaniem lepiej

Do góry