reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Wiktorka serio? jejku ja to byłam szczęśliwa jak szłam na zwolnienie... były dni ze się nudzialam... ale w końcu miałam czas ze przeczytać zaległe książki :) usiąść do maszyny do szycia na spokojnie :) miałam posprzatane ładnie i w ogóle :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agica mogę, ale szpital w którym je robią jest okropny i jakby coś się działo i mieliby mnie tam zostawić to ja dziękuję. Muszę nad tym pomyśleć.

Agnieszka powodzenia:)

Wiktorka ja tez 4 dzien ale ja nadrabiam zaległości narazie no i mam starszaka w domu :) wiec jak mam chwile na nudzenie to sie ciesze bo ja raczej z tych leniwych jestem:)

Patrish myślę, że na tym etapie juz nie ma takich zaleceń. Masz sie oszczedzac i tego sie trzymamy :p wrocilam z zakupów kupilam klin do lozeczka, nową kuwete dla kotow ( niech tez cos mają od zycia) i pyszny sernik na zimno :)
Teraz jem i odpoczywam i znów brzuch mnie zaczyna bolec!! Oszaleje

Patrish myślę, że na tym etapie juz nie ma takich zaleceń. Masz sie oszczedzac i tego sie trzymamy :p wrocilam z zakupów kupilam klin do lozeczka, nową kuwete dla kotow ( niech tez cos mają od zycia) i pyszny sernik na zimno :)
Teraz jem i odpoczywam i znów brzuch mnie zaczyna bolec!! Oszaleje

zrealizowałam receptę od gina , kurcze myślałam ze przepisał mi tylko jedno opakowanie scopolanu a jednak dwa . a na otarcie łez torebkę :) przyda sie do szpitala na szpargały coś nowego :laugh2:

Wiki może jak masz te skurcze i takie bolesci i brzuch robi ci sie tez twardy to powinnaś się spytać o ten scopolan jest zamiennie stosowany z nospa aby nie doprowadzić do tego aby skurcze się nasilaly

Patrish moj lekarz nie boi sie wcześniejszego porodu u nas. W sobote koncze 37 tydzien moze dlatego.
Ja skonczylam robic pompony z tiulu. Poka torebke :)

reklama
Ja dzis od rana dziwnie sie czuje rano wkladke wymienilam bo mi tak delikatnie chlupnelo i przelecialo na noge i nic dalej..
Normalnie odwiedzilam znajoma ale wrocilam i mam biegunke i wogole czuje sie jak na okres brzuch troszke pobolewa i taka senna bardzo..i mam wkrety dzis,niewiem czy nospe wziac czy co jak tak na kibelek bedzie mnie gonic...

Do góry