reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Wiktorka serio? jejku ja to byłam szczęśliwa jak szłam na zwolnienie... były dni ze się nudzialam... ale w końcu miałam czas ze przeczytać zaległe książki :) usiąść do maszyny do szycia na spokojnie :) miałam posprzatane ładnie i w ogóle :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agica mogę, ale szpital w którym je robią jest okropny i jakby coś się działo i mieliby mnie tam zostawić to ja dziękuję. Muszę nad tym pomyśleć.

Agnieszka powodzenia:)

Wiktorka ja tez 4 dzien ale ja nadrabiam zaległości narazie no i mam starszaka w domu :) wiec jak mam chwile na nudzenie to sie ciesze bo ja raczej z tych leniwych jestem:)

Patrish myślę, że na tym etapie juz nie ma takich zaleceń. Masz sie oszczedzac i tego sie trzymamy :p wrocilam z zakupów kupilam klin do lozeczka, nową kuwete dla kotow ( niech tez cos mają od zycia) i pyszny sernik na zimno :)
Teraz jem i odpoczywam i znów brzuch mnie zaczyna bolec!! Oszaleje

Patrish myślę, że na tym etapie juz nie ma takich zaleceń. Masz sie oszczedzac i tego sie trzymamy :p wrocilam z zakupów kupilam klin do lozeczka, nową kuwete dla kotow ( niech tez cos mają od zycia) i pyszny sernik na zimno :)
Teraz jem i odpoczywam i znów brzuch mnie zaczyna bolec!! Oszaleje

zrealizowałam receptę od gina , kurcze myślałam ze przepisał mi tylko jedno opakowanie scopolanu a jednak dwa . a na otarcie łez torebkę :) przyda sie do szpitala na szpargały coś nowego :laugh2:

Wiki może jak masz te skurcze i takie bolesci i brzuch robi ci sie tez twardy to powinnaś się spytać o ten scopolan jest zamiennie stosowany z nospa aby nie doprowadzić do tego aby skurcze się nasilaly

Patrish moj lekarz nie boi sie wcześniejszego porodu u nas. W sobote koncze 37 tydzien moze dlatego.
Ja skonczylam robic pompony z tiulu. Poka torebke :)

reklama
Ja dzis od rana dziwnie sie czuje rano wkladke wymienilam bo mi tak delikatnie chlupnelo i przelecialo na noge i nic dalej..
Normalnie odwiedzilam znajoma ale wrocilam i mam biegunke i wogole czuje sie jak na okres brzuch troszke pobolewa i taka senna bardzo..i mam wkrety dzis,niewiem czy nospe wziac czy co jak tak na kibelek bedzie mnie gonic...

Do góry