reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

i mnie łazienka to odpada w przedbiegach. .. nie wiem kto projektował te mieszkania[emoji14]
może jakbym miała prysznic i pralkę pakowana od góry jakaś małą to bym się z mieściła z tym kapaniem ale teraz jak mamy wannę (150 jakoś wiec nie duża) i normalną pralkę to nie ma opcji... juz teraz mam problem żeby się po kąpieli wytrzeć stojąc na środku[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie mamuśki:)
Ja tez noc nieprzespana:(myślałam ze miednice mi rozsadzi ale ja mojego juz dawno eksmitowałam do pokoju na dół :)

Dzidzia trzymaj sie dzielnie mam nadzieje ze jeszcze troche wytrzymasz:)

Mam zwolnienie od poniedziałku niby powinnam odpoczywać a cały czas cos robię chyba wicie gniazda mi sie włączyło!!!

hej , normalnie jakieś sowy z nas nocy nie śpimy, w dzień chodzimy jak nakręcone i przekładamy wszystko z kata w kat :errr:, ja czasami sie zmuszam aby odpoczywać biorę książkę i idę poczytac

wiesz to nawet nie chodzi o to ze ja nie jestem śpiąca porostu kładę się i nie mogę zasnąć do toalety chodzę tak dwa razy w ciągu nocy , dziś w dość glebki i sen zapadłam o 6 gdy już byłam sama w domu pootwierałam sobie wszystkie okna , mam nadzieje ze dziś w nocy będzie lepiej
To musi być męczące. Nie chodzisz później jak zombie w ciągu dnia?;)

Patrish damy rady! Jeszcze tylko pare tygodni:) najgorzej to sie nakręcać jak nie mozesz zasnąć, najlepiej znalesc sobie jakies zajęcie, poczytaj albo poogladaj tv:)

czytam sobie albo przeglądam coś w necie włączenie telewizora na pewno by spowodowała jakaś kłótnie bo byłoby za głośno wiec wole nie ryzykować oglądaniem tv po północy

Ja mam przewijak razem z wanienką mam nadziejęq że sie sprawdzi chociaż wanienka nie jest jakaś super duża. Ale mnie mój D wczoraj zdenerwował bo sie ze mną kłócił,że dziecko kąpie sie 3x w tyg a ja mam zamiar codziennie. Tak mi ciśnienie podniósł,że jak by był koło mnie to bym mu vhyba strzeliła w łeb ;)

Ja kładę sie o 22 w nocy budzę się ze sto tysięcy razy i wstaje kolo 6 i nie moge zasnąć. Chyba taka przypadłość ciążowa. Ja to od jutra zamiast windą to po schodach zaczne chodzić, i nie ma takiej siły na świecie która przekona mnie do drugiej ciąży. Koniec marudzenia

Wiktorka ja tez nastawiona na jedno dziecko przynajmniej jak narazie.

2 tyg po porodzie mam skontaktowac sie z gin ale innym niz ta ktora ciaze mi prowadzi i implant mi.wszczepia:) juz postanowione i mojemu tez nagadalam ze kase daje na to

reklama
Do góry