reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Patrish mało zrozumienia w nim jest... żeby krzyczeć na ciężarna że nie śpi w nocy... a może by się zainteresował czemu wstajesz... czy wszystko ok? a nie ze się kręcisz no kurde...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dominika z tego co czytałam we wszystkich poradnikach (słaby wyznacznik wiem ;) ) to dziecko ma czas żeby zmienić pozycję tak do 36tyg... nie wiem natomiast czy jest to możliwe przy takiej budowie macicy jaką ty masz...

Jeśli chodzi o obrót to słyszałam nawet o przypadku, że maluch się obrócił z pozycji poprzecznej do głównej w trakcie skurczy porodowych. Dominika zawsze jest nadzieja ze się obróci. Poszukaj są jakieś ćwiczenia na to by pomóc dziecku się obrócić nie trać nadzieji.

Witajcie mamuśki:)
Ja tez noc nieprzespana:(myślałam ze miednice mi rozsadzi ale ja mojego juz dawno eksmitowałam do pokoju na dół :)

Dzidzia trzymaj sie dzielnie mam nadzieje ze jeszcze troche wytrzymasz:)

Mam zwolnienie od poniedziałku niby powinnam odpoczywać a cały czas cos robię chyba wicie gniazda mi sie włączyło!!!

Patrish mało zrozumienia w nim jest... żeby krzyczeć na ciężarna że nie śpi w nocy... a może by się zainteresował czemu wstajesz... czy wszystko ok? a nie ze się kręcisz no kurde...

ja już nawet jak czuje ze będę miała ciężko noc biorę koc i poduszkę i IDE do salonu, no ale wczoraj nic nie pomoglo w takich momentach to bym najlepiej się spakowała i pojechała do mamy

image.jpeg A propo wanienek ja juz od dawna sie stresowałam jak dam rade bo kręgosłup mi siada:( I znalazłam taki wynalazek:) wanienka i przebierak w jednym! Co prawda używany ale za to tani i idealnie zmieści mi sie w łazience koło kaloryfera

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    96,8 KB · Wyświetleń: 100
My chyba będziemy kąpać małą w łazience ale to się zobaczy jeszcze. Na razie czekam na nią z niecierpliwością a z drugiej strony no oczywiście niech sobie siedzi w brzuchu skoro jej tam dobrze:-) a co do monitora oddechu to dużo o tym czytałam i na twn gadżet się nie zdecyduje. Aczkolwiek liczę na to że wy będziecie zadowolone z ich działania :-)

no ja tez chciałam w łazience nawet mierzyłam sobie czy przewijaj będzie mi dobrze lazal na pralce, ale łazienka jest trochę mała bo na poddaszu i jedna ściana to skos wiec boje się ze będzie za malo miejsca jak się rozłoży stelaż i będzie nieporęcznie. plusem jest oczywiście to ze mamy tam podłogę ogrzewana i wystarczy chwila aby nagrzać to pomieszczenie, ale potem przenoszenie malucha do "zimniejszego" pomieszczenia jest dla niego mało komfortowe wiec mam zagwostke. może gdy już dojdę do wprawy przy kąpieli i male pomieszczenie nie będzie stanowiło problemu wrócę do mojego pierwotnego planu

reklama
Patrish damy rady! Jeszcze tylko pare tygodni:) najgorzej to sie nakręcać jak nie mozesz zasnąć, najlepiej znalesc sobie jakies zajęcie, poczytaj albo poogladaj tv:)

Do góry