reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Patrish ja wczoraj pofarbowalam farbą do włosów krzesło, ale moj nie zauważył :p jak zobaczy to powiem, że nie wiem skąd to, a że smieci wyrzucił to i dowodów pograzajacych mnie nie ma. Ja juz w domu, zaraz znajomy ma przyjsc pokoj skończyć malować bo moj w pracy. Dobrych mamy tych przyjaciół. Ja czuję sie fatalnie, bylam w sklepie i mam okropne klucia w pochwie co jakis czas, chyba czyms sie znów zatrulam, ciagle mi nie dobrze i juz 3-razy w toalecie bylam. Nigdy nie miałam problemow zoladkowych, a teraz juz drugi raz. Odebralam za to wyniki badan i o dziwo są rewelacyjne, teraz wstawilam pomodorowke i niech sie robi. Lubie taką co kilka godzin po malutku sobie dochodzi.

mój nie zauważył tydzień temu jak to zrobiłam był zły jak diabli ze mu nie powiedziałam a ja porostu nie chcialam mu robić przykrości wydal 20 tys na kolumny a ja mu w nich zrobiłam wgniecenie bardzo malutkie ale byla wojna :(i sie poryczalam

reklama
Ooo widzę nie tylko ja zastanawiam się nad miejscem kąpieli. .. ja stawialam na sypialnie ale nie wiem czy będę grzala dodatkowo bo później jak spać w takim nagrzanym pomieszczeniu. .. hmmm wiec może salon. .. sama nie wiem. małą kapalam w pokoju po prostu i nie grzalam nic bo to była pełnia lata a teraz chyba będzie trzeba troszkę cieplej zrobić... zresztą zobaczę jakie będą temp ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam nadzieje ze temperatura 26 w czasie kąpieli wystarczy potem w ciągu dwóch godzin powinna zejść do 22 aby tam moc spokojnie z małym spać, a w miedzy czasie go ubierzemy nakarmimy i ululamy jak się da :)

Współczuje Wam z tym spaniem ja nie mam z tym problemu budze sie kilka razy w nocy ale ide do toalety i usypiam. Ja też kupiłam monitor Angelcare mam nadzieje,że bedzie dobry tylko nie wiem jaka czułość ustawić.

Hej dziewczyny. Wtrące tylko, że wczoraj położyli mnie na tą patologię. 2 razy Ktg wyszło dobre. Mam zostać tu parę dni i jak wszystko będzie ok to wracam do domu jeszcze w dwupaku a jak nie to czekamy jeszcze trochę i będą mi wywoływać poród.
Dzidzia wierze,że wszystko będzie dobrze:) odpoczywaj teraz i przede wszystkim nie denerwuj się:)

Patrish oni tacy juz,są nie martw sie :*

dziś już trochę lepiej miedzy nami choć rano krzyczał ze nie śpię jak normalny człowiek tylko snuje się po domu o 5 rano.

czytam sobie teraz instrukcje do tej naszej nani z udogodnieniami i nie wiem sama czy chce podkładać dziecku pod plecy jakiś monitor oddechu te urzadzania wysyłaja jakieś dziwne fale radiowe nie chciałabym aby dziecko bylo niepotrzebnie narazone

Współczuje Wam z tym spaniem ja nie mam z tym problemu budze sie kilka razy w nocy ale ide do toalety i usypiam. Ja też kupiłam monitor Angelcare mam nadzieje,że bedzie dobry tylko nie wiem jaka czułość ustawić.

wiesz to nawet nie chodzi o to ze ja nie jestem śpiąca porostu kładę się i nie mogę zasnąć do toalety chodzę tak dwa razy w ciągu nocy , dziś w dość glebki i sen zapadłam o 6 gdy już byłam sama w domu pootwierałam sobie wszystkie okna , mam nadzieje ze dziś w nocy będzie lepiej

Witam was jestem tutaj nowa :) pozdrawiam wszystkich mam termin na 04.10, chciała się zapytać was, jestem w 36/37 tyg ciazy mój malutki od początku ma ułożenie posladkowe, dodatkowo mam wadę wrodzona macicy ( mavica dwurozna z przegroda) czy jest tu ktoś też z taką przypadłością i może podpowiedzieć czy maleństwo się obróciło? Bo u nas raczej już szans nie ma... tak mówi lekarz mamy umówiona cesarke

reklama
My chyba będziemy kąpać małą w łazience ale to się zobaczy jeszcze. Na razie czekam na nią z niecierpliwością a z drugiej strony no oczywiście niech sobie siedzi w brzuchu skoro jej tam dobrze:-) a co do monitora oddechu to dużo o tym czytałam i na twn gadżet się nie zdecyduje. Aczkolwiek liczę na to że wy będziecie zadowolone z ich działania :-)

Do góry