reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Patrish ja wczoraj pofarbowalam farbą do włosów krzesło, ale moj nie zauważył :p jak zobaczy to powiem, że nie wiem skąd to, a że smieci wyrzucił to i dowodów pograzajacych mnie nie ma. Ja juz w domu, zaraz znajomy ma przyjsc pokoj skończyć malować bo moj w pracy. Dobrych mamy tych przyjaciół. Ja czuję sie fatalnie, bylam w sklepie i mam okropne klucia w pochwie co jakis czas, chyba czyms sie znów zatrulam, ciagle mi nie dobrze i juz 3-razy w toalecie bylam. Nigdy nie miałam problemow zoladkowych, a teraz juz drugi raz. Odebralam za to wyniki badan i o dziwo są rewelacyjne, teraz wstawilam pomodorowke i niech sie robi. Lubie taką co kilka godzin po malutku sobie dochodzi.

mój nie zauważył tydzień temu jak to zrobiłam był zły jak diabli ze mu nie powiedziałam a ja porostu nie chcialam mu robić przykrości wydal 20 tys na kolumny a ja mu w nich zrobiłam wgniecenie bardzo malutkie ale byla wojna :(i sie poryczalam

reklama
Ooo widzę nie tylko ja zastanawiam się nad miejscem kąpieli. .. ja stawialam na sypialnie ale nie wiem czy będę grzala dodatkowo bo później jak spać w takim nagrzanym pomieszczeniu. .. hmmm wiec może salon. .. sama nie wiem. małą kapalam w pokoju po prostu i nie grzalam nic bo to była pełnia lata a teraz chyba będzie trzeba troszkę cieplej zrobić... zresztą zobaczę jakie będą temp ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam nadzieje ze temperatura 26 w czasie kąpieli wystarczy potem w ciągu dwóch godzin powinna zejść do 22 aby tam moc spokojnie z małym spać, a w miedzy czasie go ubierzemy nakarmimy i ululamy jak się da :)

Współczuje Wam z tym spaniem ja nie mam z tym problemu budze sie kilka razy w nocy ale ide do toalety i usypiam. Ja też kupiłam monitor Angelcare mam nadzieje,że bedzie dobry tylko nie wiem jaka czułość ustawić.

Hej dziewczyny. Wtrące tylko, że wczoraj położyli mnie na tą patologię. 2 razy Ktg wyszło dobre. Mam zostać tu parę dni i jak wszystko będzie ok to wracam do domu jeszcze w dwupaku a jak nie to czekamy jeszcze trochę i będą mi wywoływać poród.
Dzidzia wierze,że wszystko będzie dobrze:) odpoczywaj teraz i przede wszystkim nie denerwuj się:)

Patrish oni tacy juz,są nie martw sie :*

dziś już trochę lepiej miedzy nami choć rano krzyczał ze nie śpię jak normalny człowiek tylko snuje się po domu o 5 rano.

czytam sobie teraz instrukcje do tej naszej nani z udogodnieniami i nie wiem sama czy chce podkładać dziecku pod plecy jakiś monitor oddechu te urzadzania wysyłaja jakieś dziwne fale radiowe nie chciałabym aby dziecko bylo niepotrzebnie narazone

Współczuje Wam z tym spaniem ja nie mam z tym problemu budze sie kilka razy w nocy ale ide do toalety i usypiam. Ja też kupiłam monitor Angelcare mam nadzieje,że bedzie dobry tylko nie wiem jaka czułość ustawić.

wiesz to nawet nie chodzi o to ze ja nie jestem śpiąca porostu kładę się i nie mogę zasnąć do toalety chodzę tak dwa razy w ciągu nocy , dziś w dość glebki i sen zapadłam o 6 gdy już byłam sama w domu pootwierałam sobie wszystkie okna , mam nadzieje ze dziś w nocy będzie lepiej

Witam was jestem tutaj nowa :) pozdrawiam wszystkich mam termin na 04.10, chciała się zapytać was, jestem w 36/37 tyg ciazy mój malutki od początku ma ułożenie posladkowe, dodatkowo mam wadę wrodzona macicy ( mavica dwurozna z przegroda) czy jest tu ktoś też z taką przypadłością i może podpowiedzieć czy maleństwo się obróciło? Bo u nas raczej już szans nie ma... tak mówi lekarz mamy umówiona cesarke

reklama
My chyba będziemy kąpać małą w łazience ale to się zobaczy jeszcze. Na razie czekam na nią z niecierpliwością a z drugiej strony no oczywiście niech sobie siedzi w brzuchu skoro jej tam dobrze:-) a co do monitora oddechu to dużo o tym czytałam i na twn gadżet się nie zdecyduje. Aczkolwiek liczę na to że wy będziecie zadowolone z ich działania :-)

Do góry