reklama
Viola już????? Nie strasz tu nas :-) bo też każda będzie jak tykająca bomba!!! :-) :-) :-) :-)
Trzymamy mocno kciuki! :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja jestem zestresowana na maxa żadna ciąża narazie nie trwała tu 40 tc , po ostatniej wizycie miałam 33/35 Tc wiec może się okazać ze u mnie za dwa tygodnie będzie tak jak u Wioli a ja mam torbę do polowy spakowana ,ciuszki 56 które od siostry przywiozłam nawet jeszcze nie ogarnęłam a jada ze mną do szpitala
tekila85
Fanka BB :)
Patrish ja mam dokładnie tak samo z tymi tygodniami :-) chociaż kurczę raczej liczę, że to nie będzie wcześniej niż za miesiąc :-)
No to teraz te Dziewczyny co mają termin na wrzesień będą pewnie dość niespokojne :-)
No to teraz te Dziewczyny co mają termin na wrzesień będą pewnie dość niespokojne :-)
ja tez liczę ze to będzie polowa października bo narazie mały ma tylko 2 kg wiec musi jeszcze trochę przybrać a i ja żadnych większych dolegliwości nie mam ,jutro jadę na to KTG i sprawdzimy szyjkę ostatnio była szczelnie zamknięta. mam nadzieje ze czop nie poleci bo mam skłonności do infekcji i nie chciałabym maluszkowi zaszkodzić
Wiktorka88 O
O jaa Wiola!!
Trzymam kciuki. Kurde jak na razie same wrzesniowki u nas
O jaa Wiola!!
no dokładnie i o ile bliźniaki nie były zaskoczeniem to ciąża mono już tak
Wiktorka88 O
Patrish Wiola miala termin na 7 kurde może faktycznie dziewczynki szybciej wychodzą
Od rana takie newsy, ja to teraz bede co 5 minut zaglądać czy Wiola napisała
Wiol powodzenia
Tekila jakoś pewnie się da w Twojej sytuacji, ale ktoś mądry znający sytuacje by się nadał.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Tekila jakoś pewnie się da w Twojej sytuacji, ale ktoś mądry znający sytuacje by się nadał.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Patrish Wiola miala termin na 7 kurde może faktycznie dziewczynki szybciej wychodzą
urwało jej 3 tygodnie jak nam tak zacznie ubywać tych tygodni to wszystkie do końca września się rozpakujemy, ja idę ogarniać ubranka do szpitala będę tez zaglądać, ale jeśli wody jej odeszły to pewnie trochę to potrwanie zanim cos napisze i nie wiadomo jak z rozwarciem
reklama
Życiowa
Wiol kciuki zaciśnięte!! szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu ci życzę
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom