Świstak, ja nie podchodzę tak entuzjastycznie, chciałabym jeszcze ze dwa tygodnie poczekać, bo nie czuję się gotowa. Z jednej strony jestem już strasznie ciekawa maleńkiej i chciałabym ją przytulić, ale z drugiej chciałabym mieć najpierw wszystko gotowe na 100%, a nie taki wyścig z czasem.
Właśnie zamawiam przez internet ostatnie niedobitki do wyprawki, dobrze, że mało tego zostało: monitor oddechu z nianią (wiem, wiem, ale ja jestem panikarą i jeśli to pozwoli mi spać spokojniej to biorę!), zasłony, lampkę do pokoiku, półeczki, 1 prześcieradełko i jakiś smoczek w razie czego (choć mam nadzieję, że się nie przyda).
Patka, ja pokrowca nie zamierzałam prać, wszystko inne tak. Waham się tylko ile razy. Planuję dwa, myślicie że wystarczy?
Wiola my kupiliśmy nianie z wideo i własnie tym monitorem oddechu. Maly spi z nami ale mam kuchnie piętro niżej i prasowalnie wiec nie będę przebywać w sypialniach na górnym pietrze cały dzień stad własnie u nas konieczność monitoringu i wideo mam nadzieje ze się sprawdzi
Ostatnia edycja: