reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiola trzymam kciuki. już niedługo maleństwo będzie z Tobą:)

Ja jestem tak okropnie zmęczona nocną wizyta na izbie przyjęć:hmm: przestaje wyrabiać psychicznie te akcje. I jeszcze dziś nadprogramowa wizyta u prowadzącego.

Dziecko bardzo intensywnie się ruszalo już drugi dzień więc pojechałam prywatnie na ktg a tam lekarz stwierdził tachykardie u dziecka (puls podczas ruchów dochodził do 200). Zrobił usg żeby sprawdzić przepływy i przepływy ok, ale wykrył jakaś torbiel na pępowinie i kazał jechać do szpitala. Tam położna na mnie prawie nakrzyczała, że to ktg jest dobre i z po co przyjeżdżam po czym jednak zrobili mi to ktg I już wyszło dobrze (bo w międzyczasie dziecko się uspokoiło). A lekarz stwierdził, że tą torbiel to muszą obejrzeć specjaliście od usg bo on nie wie co to a nawet usg sam mi nie zrobił. Dał mi skierowanie na dziś, Ale ja na dziś umówiłam się z moim lekarzem prowadzących, żeby zobaczył.

WIOLA powodzenia ale troszkę mnie strach ogarni bo ja też na 7 mam termin i u mnie wcześniej czop odszedł brzuch opadł .Jak Ci wody opadły to troszke potrwa powodzenia jeszcze raz i szybkiego bezbolesne porodu życzę .

nie chce być złym prorokiem ale Dzidzia możesz być następna zatem trzymaj się cieplutko. Ja się zastanawiam jak z tymi wodami, kurcze jak mi odejdą w czasie snu to cały materac zaleje i co wtedy :baffled:

dziadzia z z ta torbielą ja proponuje jakiegoś ginekologa onkologa, ja na samym początku miałam jedna wizytę bo miałam podobno jakieś zmianę lekarz zrobił mi usg Dopplera wyszło wszystko ok i przez kolejne 7 mc nie miałam żadnych "akcji"

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry