reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

julianign a który masz tydzień? myślisz ze przed 37moze coś się zadziac u ciebie?

jejku wy się pakujecie a do mnie w pon ekipa remontowa wchodzi...
na dodatek wstałam polamana i chora. .. nos zatkany, gardło boli :(
leżę i czuje jak mi rośnie gorączka i juz nie wiem co robić. .. płukanie solą średnio działa. .. psikam w nos. smaruje maścią. .. nie miało kiedy mnie dopaść tylko teraz... nie dość że ostatni miesiąc ciąży to ślub zaraz. .. bez sensu wszystko...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też zamierzam się spakować do dwóch walizek. 30 pampersów kurcze ja myślałam że 15 wystarczy. Teraz już sama nie wiem...

ja liczę 7 razy dziennie zmiana pieluchy widziałam pampersy pakowane po 22 i 30 sztuk wiec teraz się zastanawiam które dokupić bo mam same bigbagi a nie chce mi się pojedynczych wykładać. jak się:errr:okaże ze zamiast 48 godzin posiedzimy więcej to będzie totalna lipa i ile to ubranek dla małego

Ja jestem dopiero w 34 tygodniu , i raczej wszystko przebiega dobrze więc nie myślę , że mnie wcześniej dopadnie , ale wolę jednak być przygotowana :-)

życiowa to tak zawsze jest, że choroba w najmniej oczekiwanym momencie i wszystko na raz...

co do pampersów biorę cała paczkę 1... nie wiem ile w niej jest, ale z córką byłam w szpitalu 4 doby i poszła cała na pewno, nie pamiętam czy nawet mi mąż nie donosił. Tylko ja chyba jedna zapakuje do mojej torby a tej dla małego nie będę brała na porodówkę tylko mąż będzie miał w bagażniku? tak sobie myślę przynajmniej teraz :)

Bo ja nie wiem jak długo tu się leży w szpitalu po porodzie. Jedni mówią 3 dni a drudzy,że 24h. Musze sie spytać na następnej wizycie.

nikt Ci tego nie powie, bo to zależy od stanu zdrowia dziecka i mamy. U nas córka była na obserwacji, więc dłużej leżałyśmy, tak pewnie byśmy wyszły w drugiej dobie...

Ja zabieram tylko mała paczkę pampersy jak zabraknie to można w każdej chwili dokupić jak mąż będzie jechał w odwiedziny a co do samego porodu dziś mąż stwierdził że mi brzuch opadł ja tego tak nie zauważyłam dopiero jak pooglądać się w lusterku stwierdziłam ze faktycznie

reklama
1473420759678.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473420759678.jpg
    1473420759678.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 370
Do góry