reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

julianign a który masz tydzień? myślisz ze przed 37moze coś się zadziac u ciebie?

jejku wy się pakujecie a do mnie w pon ekipa remontowa wchodzi...
na dodatek wstałam polamana i chora. .. nos zatkany, gardło boli :(
leżę i czuje jak mi rośnie gorączka i juz nie wiem co robić. .. płukanie solą średnio działa. .. psikam w nos. smaruje maścią. .. nie miało kiedy mnie dopaść tylko teraz... nie dość że ostatni miesiąc ciąży to ślub zaraz. .. bez sensu wszystko...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też zamierzam się spakować do dwóch walizek. 30 pampersów kurcze ja myślałam że 15 wystarczy. Teraz już sama nie wiem...

ja liczę 7 razy dziennie zmiana pieluchy widziałam pampersy pakowane po 22 i 30 sztuk wiec teraz się zastanawiam które dokupić bo mam same bigbagi a nie chce mi się pojedynczych wykładać. jak się:errr:okaże ze zamiast 48 godzin posiedzimy więcej to będzie totalna lipa i ile to ubranek dla małego

Ja jestem dopiero w 34 tygodniu , i raczej wszystko przebiega dobrze więc nie myślę , że mnie wcześniej dopadnie , ale wolę jednak być przygotowana :-)

życiowa to tak zawsze jest, że choroba w najmniej oczekiwanym momencie i wszystko na raz...

co do pampersów biorę cała paczkę 1... nie wiem ile w niej jest, ale z córką byłam w szpitalu 4 doby i poszła cała na pewno, nie pamiętam czy nawet mi mąż nie donosił. Tylko ja chyba jedna zapakuje do mojej torby a tej dla małego nie będę brała na porodówkę tylko mąż będzie miał w bagażniku? tak sobie myślę przynajmniej teraz :)

Bo ja nie wiem jak długo tu się leży w szpitalu po porodzie. Jedni mówią 3 dni a drudzy,że 24h. Musze sie spytać na następnej wizycie.

nikt Ci tego nie powie, bo to zależy od stanu zdrowia dziecka i mamy. U nas córka była na obserwacji, więc dłużej leżałyśmy, tak pewnie byśmy wyszły w drugiej dobie...

Ja zabieram tylko mała paczkę pampersy jak zabraknie to można w każdej chwili dokupić jak mąż będzie jechał w odwiedziny a co do samego porodu dziś mąż stwierdził że mi brzuch opadł ja tego tak nie zauważyłam dopiero jak pooglądać się w lusterku stwierdziłam ze faktycznie

reklama
1473420759678.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473420759678.jpg
    1473420759678.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 373
Do góry