reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Wiem ale juz tesciowej wtedy cos nie pasowalo ze tylko cywilny i powiedziala ze czemu ja wtedy ide w bialej sukni??!! Przegiela tym i jej odpowiedzialam ze moge isc w zoltej zielonej i jakiej chce ale wybralam skromna bialą..ale wtedy myslalam ze ją wyprosze z domu zreszta mój tez:/

Ej mam.szafe!!! Tzn stoi juz 2 tyg ale nie miala drzwi tych przesuwanych i dzis mi juz zamontowali:) jejeje:D

reklama
A ja ciągle czekam na złożenie łóżeczka mam nadzieję,że w niedziele się za to weznie :) albo trzeba będzie zrobić awanturkę:D

ja mam same big bagi po 80 sztuk

wiec chyba kupie sobie jeszcze coś małego przed wyjazdem, polowe torby zajął szlafrok, piżamy rożek i kocyk drugie pewnie kosmetyki plus te pampersy a gdzie tu miejsce na ubranka :surprised:

Ja zamierzam spakować dwie mniejsze torby - jedną dla mnie i jedną dla małej. Mężowi będzie się łatwiej połapać jak w stresie będzie musiał coś podać ;)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zamierzam spakować dwie mniejsze torby - jedną dla mnie i jedną dla małej. Mężowi będzie się łatwiej połapać jak w stresie będzie musiał coś podać ;)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

ja chciałam się wpakować w małą walizkę którą zawsze zabieramy ze sobą na wypady weekandowe ale będzie ciężko, muszę chyba wziasc dodatkowe moja największa torebke :)

Ja też zaczęłam powoli coś wkładać do torby i po włożeniu szlafroka i podkładów nie mam już miejsca prawie , a też głupio trochę jak nie wiadomo kto z 5 torbami jechać , ja to jeszcze planuję rodzić w takiej klinice 50 km od domu bo w małym mieście mieszkam i strasznie słaby szpital tu mamy , wygląda jakby od 50 lat nic się w nim nie zmieniło , ale w klinice przyjmują dopiero jak ciąża jest donoszona , więc jak mnie wcześniej złapie albo coś to jednak będę musiała tutaj rodzić , a jednak trochę inne rzeczy są potrzebne tu , a inne tu , więc tym bardziej nie mam pomysłu jak się spakować . Niby się na dwa trzy dni trzeba spakować, a rzeczy więcej niż na dwu tygodniowe wakacje .

reklama
Ja też zamierzam się spakować do dwóch walizek. 30 pampersów kurcze ja myślałam że 15 wystarczy. Teraz już sama nie wiem...

Do góry