reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

1473420775031.jpg

od 19.09 w lidlu :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473420775031.jpg
    1473420775031.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 340
reklama
Padam taki upal a ja zakupy obiad jeszcze w domu ogarnelam i plywam:(
Juz mialam nadzieje,ze nie bedzie takich upalow ale jednak i to we wrzesniu ja lubie jak jest z 15 st i mi starczy ale nie dwa razy wiecej o takiej porze.
Ja torby juz mam spakowane:) dzis dorzucilam pampersy wzielam z 30 pare sztuk jak co mąż dowiezie bo w domu sa zapasy:)
Pol torby dla malego zajal rozek reczniczek kocyk ale upchalam woreczek z ciuchami tylko jakos malo ich mi sie wydaje:/

Na liscie nie ma ale kolezanka niedawno rodzila i mowila zebym wziela zreszta przyda sie napewno tylko kurde moj w tej malej torbie duzo miejsca zabiera

ja własnie dostałam z coccodrillo spodenki i ogdodniczki w promocyjnej cenie 19.90 wiec gorąco polecam zakup, napki są mocno osadzone regulowane ramiaczka w ogrodniczkach napki wkolo nóżek w ogrodniczkach, spodenki z miekkiego sztruksu a w środku podszewka z miękkiej bawełny na zimę będę doskonale

Moze uszykuje osobno jak urodze to niech przywiezie , u nas pisza zeby ubranek nie przywozic ze maja tyle i tak ładnych no chyba ze sie bardzo mama upiera to wtedy musza byc podpisane

kurcze ja na wszelki wypadek wpakuje trochę malutkich ciuszków w każda szpare walizki, aby się nie okazało ze mały leży w pampersie zawinięty w kocyk i rożka

Mnie też taka jednak rzecz zastanawia , jak takiego malutkiego świeżo urodzonego szkraba z takim delikatnym ciałkiem upiąć pasami do fotelika samochodowego , nie wiem czemu ale trochę straszne mi się to wydaje, z drugiej strony jednak tak jest najbezpieczniej , a Wy już myślałyście jak będziecie dzieciaczki ze szpitala przywozić ?

julianign to jest normalne że w nosidle zapina się pasy... dziecko jest w ubraniu wiec krzywdy mu nie wyrządza ani nic :)
ja małą w nosodelku z zestawu z wózka wiozlam do domu... choć kusilo mnie żeby iść na piechotę[emoji14]miałam 10min spacerkiem a był już lipiec wiec pogoda super :)

młodego tez w nosidełko wpakuje i pojedziemy ten kawałeczek do domu (bo też mamy baaaardzo blisko szpital) :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam nosidelko to od wozka i wiecie ze musze chyba szybciej zobaczyc jak to zapiac a nie potem kombinowac z malym..bo nie probowalam jeszcze.
U mnie akurat ciuszkow nie daja trzeba wziac swoje

Do góry