reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Agica no wiem cos o tej obraczce ja mimo ze zaloze to za chwile zdejmuje albo wogole nie daje rady wlozyc na paluch..
Same wspaniale przezycia Cię widze czekają:) pewnie zapamietasz ten czas jak zaden inny bo i slub i narodziny dziecka:)
My tez mamy tylko cywilny oboje nie chcielismy koscielnego i dobrze jest tak jak jest czy komus sie podoba czy nie:p

reklama
Ha już zaręczona jestem 3,5 roku ale narazie ślubu nie będzie bo po 1 to nie jest moje marzenie (jak na razie) 2 próbujemy uzbierać na dom żeby nie brać kredytu. 3 właśnie tutaj jako małżeństwo będziemy płacić duże podatki.

a u nas jest na odwrót trochę mniejsze podatki będą gdy dochód się podzieli na dwa

Nie wie:p po co ma wiedzieć.
Dziewczyny chyba poród sie faktycznie duzymi krokami zbliża, brzuch boli jak na okres co raz czesciej, a dzis w nocy lekkie skurcze nnie obudziły, lewy bok pomógł

Mnie naczeszcie nie boli ale strasznie ciągnie, to pewnie zaczyna się rozciaganko, w dodatku wyprasowanie kolejnej parti ubranek graniczy z cudem wiec wczoraj poprasowałam boddy a na dziś zostały pajace. Mam nadzieje ze do 12.00 się wyrobie bo potem wyjeżdżamy :)

Ja też od jakichś dwóch tygodni chodzę bez obrączki. Niby nie puchnę jakoś bardzo i założę ją, ale jest zamknięta między dwoma bułami i jakoś wolę bez :p
Maluszek mnie dziś całą noc boksował...
U mnie też jeszcze remonty, dziś ostatecznie zamawiam rolety - 2 tyg. trzeba czekać i jeszcze zostanie szafa w przedpokoju do zrobienia, z którą bujamy się już ze 2 miesiące bo wszyscy stolarze nas olewają... Mam nadzieję, że uda nam się wyrobić ze wszystkim do rozwiązania. Kącik dla maluszka już gotowy, czekam jeszcze tylko na przewijak z allegro :)

Moj spanikowany strasznie bo nocnych skurczach, twierdzi że piwa nie tknie aż do porodu, sam.nawet spakowal ksiazeczke ciazowa. Boi sie, że z pokojem nie zdarzy. No w końcu :p

reklama
Do góry