reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja dzis jadę na obiad z moim :)
Sluchajcie moja mama jest niezla. Pyta sie mnie czy za 2-tygodnie moj chlop nie przyjechalby pomalowac jej pokoju i zrobic swiatla. Mieszka ponad 100 km od nas. Rozumiecie? Ja u konca 9 miesiaca, ale malowanie najważniejsze...

reklama
No Twoja nama to wypaliła;)
Dziewczyny to jest moje pierwsze dziecko ale jestem w szoku jak można kochać tą małą istotke. To jest taka nie ograniczona miłość a tak naprawde to jeszcze jej nie widziałam. Piękne uczucie❤❤

Wiktoria hm pomysł niezbyt dobry jak na koniec ciąży[emoji16] a jak zaczniesz rodzić to jak on wróci? Chyba mama tego nie przemyślała ...

U nas też mega słońce więc się nigdzie nie wybieram bo źle na mnie działa taka temperatura, dobrze, że w domu mamy zawsze chłodno[emoji3]

Moje pranie dosycha więc muszę się wstrzymać z kolejną partia, ale ponoć kilka dni na być takiej pogody więc dam radę[emoji3]

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha, no mama niezły luzak :) Moja w następny weekend wybiera się na wycieczkę i już chciała odwoływać, bo boi się, że nie wróci gdyby się zaczęło. Mąż za to wcale się nie stresuje i w ten weekend wyjeżdża z kolegami :D

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Beata nawet nie wiesz jak zazdroszczę[emoji3] mi zostało jeszcze 45 dni.... Chociaż od kilku dni się chyba schizuje i nie wiem czy w poniedziałek nie pojadę do gin. Nie umiem tego sprecyzować, ale mały tak nisko mnie boksuje, i tak mocno do tego mam ciągle wrażenie, że jest mi tam na dole mokro i się boję czy np wody nie wyciekają...niby mam papierki do badania ph i nie barwią się na odczyn pasujący do wód ale sama nie wiem... Boję się trochę bo jeszcze nie skończyłam 34tc..a wtedy jakoś bezpieczniej dla dziecka..

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry