reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
ja juz schizuje od kilku dni co pójdę do toalety wszystko oglądam na wkładce, juz jestem tak zestresowana ze nic nie mówcie

Tekila ja tez mam duzo śluzu teraz, tak ma byc :) no mi od dzis równo miesiąc został. Bo termin z usg 8.10 ja w ogole sie nie boje wrecz przeciwnie doczekac sie nie moge

Dziewczyny o jakich wy paskach mówicie? :p
Ja kupilam dzis szlafrok do szpitala i koszule do porodu, do tego kupilismy dwie duze szafy do mlodej do pokoju

Chodzi pewnie o paski, którymi można sprawdzić czy nie sącza się wody płodowe.
Ja też dostałam dziś pierwszą z koszul do karmienia, niby na zdjęciach wyglądała spoko, ale na żywo jak dla starej baby :) Nie macie wrażenia, że te rzeczy dla mam są jednak lekko z innej epoki? :)
Dziś kupiłam też dwa kombinezony używane typu miś na cieplejsze dni. Nie wiem jak u was, ale u mnie prężnie działa grupa sprzedażowa dzieciowo-mamowa, jak dotąd kupiłam kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona. Jutro dostanę jeszcze używany podgrzewacz też kupiony na grupie, niby użyty jeden raz, zobaczymy w jakim stanie będzie.

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola fakt, koszule moje też średnie, ale na raz to niech będą. Później i tak raczej piżamy preferuje. Ja dziś dostalam przesyłkę od mojego kuzynki, cudne szmatki. Tylko raczej większe, bo od 84 sue zaczynają, ale i tak piękne :)
Bylam w pepco i tam tez cudne szmatki dla dzieci gdybym tyle tego nie miala na pewno bym sie skusila na cos

reklama
Do góry