reklama
Dzidzianapokładzie
Fanka BB :)
Kamila nie martw się. Już niedługo zobaczysz swoje maleństwa trzymam kciuki.
Dzidzianapokładzie
jak jej smakuje to sobie zjada i zasypia pewnie smakoszka z niej ciekawe jak bys zjadla cos niestandardowego jak by zareagowała, teraz u malucha chyba kształtują sie kubki smakowe wiec ja staram się jesc wszystkiego po trochu, nawet wczoraj robiłam krem ze szpinaku i selera naciowego aby w przyszlosci nie miec problemow żywieniowych, może poskutkuje . dziś na śniadanko chlebek dyniowy z dżemem śliwkowym a do tego dwa soczyste jabłuszka aby małego pobudzić cukrem z owoców
O jakie dobre jedzonko wiesz ja też staram się jeść różne rzeczy, ale ona reaguje jak chce. Czasami w ogóle nie ruszają ją słodycze, wcześniej jak wypiłam czasami wodę z cytryną to słakała bardzo a teraz to jak jej się podoba. jest jakaś kompletnie niestandardowa aż się zaczynamy martwić.
Wiol86
patka90.02
Kamila trzymam kciuki.
Dzidzia moja też ostatnio dziwna rusza się jak jej siė chce imteż sie czasami martwie. Al3 jestem przeszczesliwa jak kopnie aż tak mocno,że zaboli
Dzidzia moja też ostatnio dziwna rusza się jak jej siė chce imteż sie czasami martwie. Al3 jestem przeszczesliwa jak kopnie aż tak mocno,że zaboli
Wiktorka88 O
Kamila trzymam kciuki :*
Moja tez ostatnio mniej sie rusza, moze inaczej leży. Sluchajcie zatrudniłam dziewczyne !!
Moja tez ostatnio mniej sie rusza, moze inaczej leży. Sluchajcie zatrudniłam dziewczyne !!
patka90.02
Super Wiktorka. Obyś mogła teraz trochę odpocząć
reklama
O jakie dobre jedzonko wiesz ja też staram się jeść różne rzeczy, ale ona reaguje jak chce. Czasami w ogóle nie ruszają ją słodycze, wcześniej jak wypiłam czasami wodę z cytryną to słakała bardzo a teraz to jak jej się podoba. jest jakaś kompletnie niestandardowa aż się zaczynamy martwić.
mój po jabłkach zrobił mi taka rewolucje wiec drugie zostawiam na popołudnie, bo mi do końca pępek wypchnie wiercipeta jedna