reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Witajcie mamuśki:) mam nadzieje ze dobrze sie dzisiaj czujecie, ja po nieprzespanej nocy kawa sie ratuje chyba czas przywyknąć ...
Dzisiaj mam wizyte u położnej az sie boje ile znowu ta moja macica urosła, no i serduszka posłucham:)
W koncu szafę skończyłam! Malowałam ja chyba z 3 tyg a i tak ciagle wyglada jak dla dziewczynki ale małemu chyba nie zrobi różnicy:)

reklama
Na wątku wdzesniowek pierwsza rozpakowana :)

coraz bliżej nasza kolej :D

ja noc bez magnezu miałam i odczulam to w lydkach i biodra mnie bardziej bolały ...

złożyłam łóżeczko dzisiaj :D

a jutro wizyta po miesiącu oczekiwania...

1472551013918.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472551013918.jpg
    1472551013918.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 361
Agicia pokaż szafę :D

ja ciągle myślę o kolorach do sypialni.... myślę o bieli i granacie z dodatkiem błękitu. .. rolety bym też wymieniła na granatowe wtedy...
może jakieś pasy gdzieniegdzie. ..
no i chyba kupie w leroy takie płótna naciagniete juz i namaluje obrazki kontrastowe ach! tyle pomysłów mam...

Hej :-) więzadła to nie są no ten ból już znam :-) nie wiem może to był Młody, który się wypychał w różne strony...przeszło na szczęście tak czy siak... Dzięki za wskazówki co to może być :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa tez mi sie podoba ten zestaw kolorów ale mały bedzie z nami w sypialni na początek a potem sie zobaczy:)
Super ze sama mozesz cos namalować dla malucha, ja raczej z tych beztalentu:( nawet moja 9 latka ładniej maluje:)

reklama
Agicia mały tez z nami będzie ale robie sypialnie pod niego[emoji14]i przy okazji żeby nam się podobało ;)
może jeszcze podłogę wymienimy...
ale najpierw przedpokój bo jest pierwszy w kolejce :)

Do góry