reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

ech a ja dziś nic nie robie. .. brzuch mi bardzo opadł. .aż się mój mama przestraszyla ze za wcześnie jak jej zdjęcie wysłałam. młody szaleje. teraz ma czkawke. ..
ogólnie jestem jakaś zaspana taka. .. czuje się jakby mi twarz spuchla. ..

34tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
U mnie pierwsza tura wyprasowana druga sie pierze, moze od razu kocyki i prześcieradła wstawie. Jestem wykonczona.. jeszcze moj chlop dzis zly dzień i na mnie sie kumujuje.
Betka nie dokupuj moim zdaniem.
Myslisz zeby nie dokupowac tych malych? Ale mam naprawde bardzo malo raptem kilka ciuszkow..ja chyba tez zaraz za prasowanie sie biore

Byłam dziś na oddziale na dyżurze swojego lekarza i zachował się super. Zabrał mnie na inny oddział do specjalisty od usg i na super sprzęt zamiast u siebie tylko podejrzeć.
Jeśli nic się nie wydarzy to za tydzień do szpitala i cc najpóźniej 19.09 ale raczej wcześniej między 35/36tc. Dzieci zdrowe ale pomimo dwóch łożysk zaczynają się rozjezdzac. Córka waży 2020 (hura powyżej 2kg) ale syn 1730 czyli różnica 14%. Ostatni było 8%. :( no ale w ciągu 3 tygodni dzieci będą już na świecie. My juz właściwie gotowi i tylko czekamy. Rozwarcia brak ale szyjka juz krótka także leżeć mam dalej. Trzymajcie kciuki :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Betka no ja bym nie dokupowala. Też mam malo, ale myślę że starczy, zreszta dzidzia plus pielucha to moze wygodniej jej bedzie w ciut większych.
Mi nogi popuchly

Kamiladon no to teraz tylko czekac do rozwiazania:)
Jeju jeszcze chwila i usciskasz swoje male szkraby! Bedzie dobrze zobaczysz:)

Mi palce od rąk puchna od jakiegos czasu mocno obraczki nie moge nosic:/ zreszta Wiki nogi tez

Oo ja tez lubie gotowana kukurydze zawsze nad morzem.wpieprzam:p
Mi sie chyba nie chce dzis juz prasowac lenia mam po tej.nocy nieprzespanej

reklama
Do góry