reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Wiktorka ja bym tak chciała raczej w 38 niż 40 tygodniu;) U mnie to samo jak chociaż trochę za dużo pochodzę to później to odchorowuje. A moja Mała jak przed chwilą mi przykopała w pachwine to aż mi się słabo zrobiło.

Dziewczyny czy macie już złożone łóżeczka dla maleństw czy jeszcze czekacie?

reklama
Dzidzia prosze cie :p gdzie mi do łóżeczka... zamowilam z 2 tyg temu i okazalo sie, że wszystkie sprzedali heh dzis dzwonie czy juz mają na stanie i gleboko wierze, że w przyszlym tyg juz bedzie u nas. My to jeszcze mamy pokój do pomalowania i szafę do kupienia...

O kurczę to Wam się trafiło. Ale Wiktorka nie przejmuj się dacie radę;) łącze się z Tobą w tym bólu bo my jeszcze mamy malowanie przedpokoju i kuchni, żeby było czysto bo mój Puszek wszystkie ściany wybrudzil.

Ja łózeczko mam juz od dwoch tygodni złozone poprane poprasowane poskładane torbe uszykowana no pare szczegołow musze dozucic ciuchy dla małego poszykowane bo wiedziałam ze teraz przy koncowce to nic mi sie nie bedzie chciało i wszystko mnie meczy rodzina stukała sie w czoło co tak wczesnie ale ja postawiłam na swoim po co by siostry miały latac zeby mi teraz pomagac , teraz to spokojnie bede czekac na akcje porodu

U mnie juz dawno mebelki skręcone i rzeczy uprasowane w szafie ale co rusz sobie o czymś nowym przypomnę....a co do samopoczucia to Wiktorka ja jak Ty. Początek znosiłam nieźle a teraz masakra! Jestem tak zniecierpliwiona i też co zrobię to cierpię potem a od 3 dni upał:-(
Ale sobie ponarzekałam...

my tez juz od dwóch tygodni mamy łóżeczko w swojej sypialni rozlozone, narazie sluzy jako szafa dla ubranek dla malucha bo nie pralam niczego tylko odkladam, ale w tym tygodniu przyjdą mleczka do prania wiec w łóżeczku zostanie sam śpiworek i kocyk

Dziewczyny mniej się odzywam bo jak zacznę narzekać to dopiero usłyszycie. ... dziś 33tc i chce dla dzieci dotrzymać do 36 ale ani dnia dłużej. ... dwoje w brzuchu to jakiś armagedon.. brzuch chodzi cały. Żebra bolą czy leżę czy siedzę. .. o miednicy nie wspomnę. Sikam co 30 min. A mam porównanie do pierwszej ciąży i wtedy żadnych takich bóli do 37. Dziś usg i się denerwuje... trzymajcie kciuki. Wszystkie damy radę juz coraz bliżej. Pamiętam jak płakałam w 8 tc ze to jeszcze tyle czasu. A o upałach się nie wypowiadam bo musiałoby paść dużo razy słowo na k. :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamiladon dasz rade:) za 3 tyg zobaczysz swoje maleństwa :)

Ja wczoraj odchorowalam baby shower:( oczywiście lało i musiałam wszystko przygotować w domu, maz pół dnia spędził z córa na pogotowiu ( noga tylko stłuczona ale księżniczka i tak siedzi z noga wgórze i każe skakać wokół siebie) Impreza sie udała ale byłam tak zmeczona ze chyba drugi raz bym nie zrobiła...

U mnie łóżeczko jeszczevw kartonie bo mój stwierdził,że złoży jak ja bede w szpitalu ale będe walczyć zeby zrobił to w niedziele...
Kamila wierze,że Ci już ciężko ja mam jedno w brzuchu i czsami zaboli a co dopiero z dwójeczką. Ale damy rade wszystkie:)

reklama
Do góry