reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej... dziś mówicie mi zombie :-\ w nocy spałam godzinę(AŻ!) i teraz niecałe dwie zanim przyszła położna... już mam tego strasznie dość!
Jeszcze głupio mi było bo w sumie nie miałam żadnych pytań bo nas tak przeszkoliła położna od mojej gin, że naprawdę nie mam w głowie żadnych pytań ;-) cudem wymyśliłam jedno o kosmetyki do higieny dziecka :-)
W ogóle to mi też się Młody tak dziś ułożył, że mnie tak kuł w bok, że nie wiedziałam jak mam leżeć :-\
Z tym praniem itp to ja też żałuję, że tego nie robiłam na bieżąco po zakupach bo przecież w szufladzie mogłoby sobie leżeć :-(
A jeszcze mi przeszło przez myśl, żeby tyko wyprać do rozmiaru 62 a resztę później jak będzie potrzeba ale to byłaby kolejna głupota :-) Lepiej już się wziąć w garść i to co kupiłam wszystko wyprać...a mam w rozmiaru 68 plus kilka 74 :-)

Dziś jadę do gin, na ktg i wizytę ale bez usg bo było ostatnio :-)

Agica no właśnie z tymi różnymi spotkaniami teraz jest tak, że niby w trakcie jest fajnie ale następnego dnia człowiek czuje się jakby tonę węgla przerzucił!

Kamila rzeczywiście trasie podwójne kopnięcia i ruchy to podwójny ból z różnych stron naraz :-\ no ale przed Tobą już dużo mniej niż przed większością!

Jestem w 32tc :-)-

reklama
czy któraś z nas ma dziś dobry dzień :baffled: ja od rana plącze bo czuje się jak 5 latka której opinie wogole nie są brane pod uwagę, Mówiłam ze nie chce turkusowej gondoli ze wystarczy mi spacerówka w tym kolorze bo gondolke mam szara teraz to dobry kolor na listopadowa pluchę to się uparł baran jeden ze kupi turkusowa i mi zdjęcia rano podesłał ze mu koleś do pracy dostarczył

mam dość:crazy:

Tekila a jak Ty pogrzeb przeżyłaś?

Moj dzisiaj maluje pokój dla małego chociaż on tam zamieszka zajakieś 2 lata... No ale jak tatuś chce sie wykazać... W całym domu bałagan znowu, nawet nie wiedziałam ze w takim małym pokoiku tyle rupieci było upchniętych no ale to juz ostatni pokój do malowani i chyba od jutro tez sie wezmę za pranie i prasowanie:( mialam to zostawić dla mamy jak przyjedzie ale złamała nogę wiec czas podkasać rękawy

Dzis to mi dopiero goraco i duszno masakra leze na łozku i właczyłam wentylator nie robie dzis nic mam wszystko w d,,,,, wszyscy jak mnie widza to mowia ze to pewnie na dniach a jak mowie ze jeszcze do 7 pazdziernika to wtedycmowia ze jestem grubaskiem wrrrr a dzis moj sobie ubzdurał ze musze mu uszyc firanki do domku na działke masakra .Ale powiem wam ze u mnie nocki nawet ok wstane ze dwa razy na siku ale spie nawet do 9 i ciezko mi jeszcze wstac

U mnie dzis z koleji nastepna nieprzespana nocka juz wieczorem.siedzialam z atakami dusznosci przyszlam do sypialni okna caly dzien sa w niej otwarte i taka duchota byla ze wstalam ta noca bardziej umeczona niz bylam.Mi jedno pranie wyschlo dzis wstawilam pranie z jasnymi ciuszkami jutro kolory i koce,moze potem poprasuje narazie musze odpoczac bo od rana biegam..
Wszyscy chca pokoj ogladac z nowymi meblami teraz hehe

A tak swoja droga po przegladzie ciuszkow mam.tylko kilka na 56 i wiekszosc na 62 chyba musze dokupic jeszcze jakies pajace i body te male chociaz po 3 sztuki

Ja uszy£am mu te firanki wrrrr a ja weszłam do łazienki to az rece opadły brudna jak by miesiac nie myta to tylko sprawka mojej coruni ktora sie malowała kosmetykami farbkami do twarzy i bawiła lalkami ze maja tam basen i nie tylko niech ten dzien sie konczy chce poogladac moje filmy i polezec w spokoju

reklama
U mnie pierwsza tura wyprasowana druga sie pierze, moze od razu kocyki i prześcieradła wstawie. Jestem wykonczona.. jeszcze moj chlop dzis zly dzień i na mnie sie kumujuje.
Betka nie dokupuj moim zdaniem.

Do góry